Akhisar'da Sahte Zeytinyağı Ve Gübre Operasyonu

20 Mart 2024 Saat: 10:23
Akhisar'da Sahte Zeytinyağı Ve Gübre Operasyonu
Manisa İl Jandarma Komutanlığı, Akhisar ilçesinde büyük bir operasyona imza attı. M.Ö., C.K., H.K. ve İ.E.S. isimli şahıslara ait olduğu belirlenen bir depoda yapılan aramada, sahte olduğu değerlendirilen büyük miktarda zeytinyağı ve sıvı gübre ele g

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar'da Sahte Zeytinyağı Ve Gübre Operasyonu

Haber Merkezi

Manisa İl Jandarma Komutanlığı, Akhisar ilçesinde büyük bir operasyona imza attı. M.Ö., C.K., H.K. ve İ.E.S. isimli şahıslara ait olduğu belirlenen bir depoda yapılan aramada, sahte olduğu değerlendirilen büyük miktarda zeytinyağı ve sıvı gübre ele geçirildi. Operasyonda toplamda 800 bin TL değerinde sahte ürün bulundu.

Yapılan aramada; 251 adet 5 litrelik, 104 adet teneke 5 litrelik ve 2 adet 50 litrelik sahte zeytinyağı, ayrıca 3 adet 10 tonluk, 7 adet 1 tonluk ve 1 adet 5 tonluk yağ tankları, bir adet kantar, bir adet zeytinyağı dolum makinası, bir adet jeneratör, bir adet hava kompresörü, 120 adet 20 litrelik ve 168 adet 10 litrelik sahte olduğu değerlendirilen sıvı gübre, 1845 adet doluma hazır boş teneke bulundu.

Ele geçirilen sahte ürünler, İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından muhafaza altına alındı. Şüpheli şahıslar hakkında adli işlemlere başlanırken, sahte ürün üretimi ve satışıyla mücadele kapsamında bu operasyonun önemli bir başarı olduğu vurgulandı.

Akhisar ve çevresinde sahte gıda ürünleri ve tarım malzemeleriyle ilgili sıkı denetimlerin devam edeceği, tüketici sağlığını korumak ve sahteciliğe geçit vermemek adına gerekli tüm önlemlerin alındığı belirtildi. Jandarma ekiplerinin düzenlediği bu operasyon, bölgedeki sahte ürün ticaretine büyük bir darbe vurdu.



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız