Akhisargücü, Genç Yeteneklerle Kale Gücünü Artırıyor

21 Eylül 2023 Saat: 08:55
Akhisargücü, Genç Yeteneklerle Kale Gücünü Artırıyor
Akhisargücü Futbol Kulübü, 1. Amatör Futbol A Takımı'na güçlü iki genç kaleci transferi yaparak kale mevkisini sağlama aldı

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisargücü, Genç Yeteneklerle Kale Gücünü Artırıyor

Akhisar Haberleri.com

Akhisargücü Futbol Kulübü, 1. Amatör Futbol A Takımı'na güçlü iki genç kaleci transferi yaparak kale mevkisini sağlama aldı. Manisa 1. Amatör Futbol Akhisar grubunda mücadele edecek olan Mor-Beyazlı ekip, Süper Amatör ve Birinci Amatör Liglerde deneyim kazanmış genç kaleciler Cihan Pehlivan ve İsmail Afşar'ı kadrolarına kattı.

Akhisargücü, 2023-2024 sezonunun başlayacağı 1 Ekim 2023 tarihine hazırlık olarak haftada üç gün yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Takımın ilk maçı, deplasmanda Soma Turgutalp Futbol Takımı ile oynanacak. Yeni transferlerle güçlendirilen kale, Akhisargücü'nün gelecek maçlarda daha güvende olmasını sağlayacağı ifade edildi.

Kulüp yetkilileri, yeni transferlerle takımın rekabet gücünün arttığını ve hedeflerinin başarılı bir sezon geçirmek olduğunu belirttiler. Akhisargücü, taraftarlarının da desteğiyle başarılı sonuçlara ulaşmayı hedefliyor.






YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız