Akhisargücü Kadın Voleybol Takımından Muhteşem Geri Dönüş

22 Ocak 2024 Saat: 08:49
Akhisargücü Kadın Voleybol Takımından Muhteşem Geri Dönüş
Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 6. Grubunun 19. haftasında, voleybol severlerin büyük ilgi gösterdiği bir karşılaşma gerçekleşti.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisargücü Kadın Voleybol Takımından Muhteşem Geri Dönüş

Akhisar Haberleri.com

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 6. Grubunun 19. haftasında, voleybol severlerin büyük ilgi gösterdiği bir karşılaşma gerçekleşti. Akhisargücü Kadın Voleybol takımı, kendi sahasında Karşıyaka Medical Point Kadın Voleybol takımını ağırladı.

Bugün saat 17.00’de Akhisar Spor Salonunda başlayan karşılaşmada Karşıyaka Medical Point Kadın Voleybol takımı, maça oldukça etkili bir başlangıç yaptı.

Beş sete uzayan bu zorlu mücadele, Akhisargücü'nün etkileyici bir geri dönüşüne sahne oldu.

Maçın ilk iki setinde Karşıyaka Medical Point, üstün bir oyun sergileyerek 20-25 ve 10-25'lik set skorlarıyla 2-0 öne geçti. Ancak, Akhisargücü bu duruma boyun eğmedi. Üçüncü ve dördüncü setlerde gösterdikleri müthiş performansla 25-23 ve yine 25-23'lük set zaferleriyle durumu 2-2'ye getirdi.

Karşılaşmanın son seti, adeta nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Akhisargücü, bu sette de üstünlüğünü koruyarak 15-8'lik skorla seti ve maçı kazandı. Bu sonuçla, Akhisargücü maçı 3-2'lik skorla tamamladı.

Akhisargücü'nün bu çarpıcı geri dönüşü, takımın azim ve kararlılığını gözler önüne serdi. Karşıyaka Medical Point ise ilk iki setteki etkileyici performansına rağmen, maçın sonunda galibiyeti rakibine bırakmak zorunda kaldı.





YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız