Akhisarspor’da İlker Yanar dönemi başladı

19 Haziran 2023 Saat: 20:55
Akhisarspor’da İlker Yanar dönemi başladı
Akhisarspor, teknik direktör değişikliği yaparak İlker Yanar ile anlaşmaya vardı. 52 yaşındaki teknik direktör, 1+1 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisarspor’da İlker Yanar dönemi başladı

Akhisarhaberleri - MHA

Akhisarspor, teknik direktör değişikliği yaparak İlker Yanar ile anlaşmaya vardı. 52 yaşındaki teknik direktör, 1+1 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Akhisarspor başkanı Özay Alkan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen imza töreninde, İlker Yanar ve yardımcıları Görkem Güngör, Kaleci Antrenörü Tolga Büyükkale, Oğuz Sabankaya ve Hüsnü Koşaner ile anlaşmaya varıldı.

Başkan Alkan, 2023-2024 sezonu hazırlıklarının hocalarla başladığını ve bir projeleri olduğunu belirtti. Ayrıca birkaç yeni projelerinin olduğunu ve bunların kulübe ciddi gelir getireceğini söyledi. Başkan Alkan, borcu bitirerek sezona başlamayı hedeflediklerini ve transfer konusunda da çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Teknik direktör İlker Yanar ise daha önce 6 yıl boyunca Akhisarspor'da görev yaptığını ve tekrar kendi evine dönmüş gibi hissettiğini söyledi. Yanar, geçmişte kulüp olarak büyük başarılar elde ettiklerini ve bu birlikteliğin yeni başarılara yol açacağına inandığını dile getirdi. Yanar, kulübün zor bir süreçten geçtiğinin farkında olduklarını ve bu nedenle büyük fedakarlıklar yapıldığını belirtti. Kendilerinin de takımı eski günlerine döndürmek için büyük gayret göstereceklerini sözlerine ekledi.

İlker Yanar, ekibinde yer alan antrenörlerle birlikte çalışmalar yapacaklarını ve genç bir oyuncu grubu olduğundan dolayı katkılarının olacağına inandıklarını ifade etti. Yanar, ayrıca ihtiyaç duyulması halinde kendi bünyelerinde yetiştirdikleri antrenörlerden de faydalanacaklarını belirtti.Akhisarspor, İlker Yanar yönetiminde yeni sezona hazırlanırken, taraftarlar eski günlerin tekrar yaşanabileceğine dair umutlarını dile getiriyor.

 




YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız