Akhisarspor Denetim Kurulun'dan kongre kararı

18 Ağustos 2023 Saat: 20:06
Akhisarspor Denetim Kurulun'dan kongre kararı
Akhisarspor yönetim kurulundan 7 üyenin istifasıyla başlayan çalkantılı dönemden sonra Denetim Kurulu başkanı Ersan Gülen’in mali verileri istediği ve Alkan'ın zorluk çıkararak vermediği ifade edildi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisarspor Denetim Kurulun'dan kongre kararı
Haber Merkezi
Akhisarspor yönetim kurulundan 7 üyenin istifasıyla başlayan çalkantılı dönemden sonra Denetim Kurulu başkanı Ersan Gülen’in başkan Özay Alkan’dan Mali verileri, üye kayıtları ve karar defterini istediği ve mevcut başkan Özay Alkan'ın zorluk çıkararak vermediği iddia edildi. 
Akhisarspor denetim kurulu başkanı açıklamasında  Ersan Gülen;” Denetim kurulunun görevini yapmasını hukuka aykırı olarak engelleyen ve dernek kayıtları denetim kurulu başkanlığına teslim etmeyen kulüp başkanı Özay Alkan adına Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk. Emniyet personeli tarafından ifadeye çağrılmasına rağmen hala ifade vermeğe gitmedi. Bu olaylar sonrasında dernek başkanı Özay Alkan’ın dernek içersisindeki tüzüğe aykırı ve kötü niyetli eylemleri neticesinde denetim kurulu 17 Ağustos tarihinde toplanarak, dernek tüzüğünün 11. Maddesinin kendilerine verdiği yetkiye dayanarak 3 Eylül 2023 Pazar günü saat 14.00'te Akhisarspor tesislerinde olağan üstü seçimli genel kurul yapılmasına dair oy birliği ile karar aldık. Bu kararı kulübe noter aracılığı ile bildirdik” dedi.



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız