Aranan Uyuşturucu Şüphelisi Yakalandı

12 Şubat 2024 Saat: 18:29
Aranan Uyuşturucu Şüphelisi Yakalandı
Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün gerçekleştirdikleri operasyonda durumundan şüphelenilen bir şahsı gözaltına aldı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Aranan Uyuşturucu Şüphelisi Yakalandı
Haber Merkezi

Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün gerçekleştirdikleri operasyonda durumundan şüphelenilen bir şahsı gözaltına aldı. 29 yaşındaki A.Y. isimli şüphelinin UYAP sorgulaması sonucunda, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan arandığı ve hakkında 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Akhisar NSM Büro Amirliği tarafından yapılan başarılı operasyon sonucu yakalanan A.Y., işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. Bu operasyon, Akhisar'da uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünün bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda yakalanan A.Y.'nin cezaevine teslim edilmesi, toplumda uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılığın ve etkinliğin altını çizdi. Bu tür operasyonlar, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede önemli bir adım olarak görülüyor.



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız