Başkan Dutlulu Akhisar Osb’yi Büyütecek

17 Mart 2024 Saat: 11:47
Başkan Dutlulu Akhisar Osb’yi Büyütecek
Akhisar Belediye Başkanı ve Adayı Besim Dutlulu, Akhisar Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap ve Küçük Sanayi Sitesi projesinin detaylarını paylaştı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Başkan Dutlulu Akhisar OSB’yi Büyütecek

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Belediye Başkanı ve Adayı Besim Dutlulu, Akhisar Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap ve Küçük Sanayi Sitesi projesinin detaylarını paylaştı. Dutlulu, Akhisar’a kazandıracakları yeni sanayi alanları ile hem işsizlik sorununa çözüm üreteceklerini hem de Akhisar’ın gelişimine katkıda bulunacaklarını söyledi.

Görev süresi boyunca Akhisar’a birçok eser ve hizmet kazandıran Akhisar Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, çalışkan belediyecilik anlayışı ve açıkladığı birbirinden önemli projelerle halkın takdirini toplamaya devam ediyor.

1991 yılında dönemin milletvekili Mehmet Yenişehirlioğlu tarafından başlatılan ve 90’lı yıllarda fabrikaları faaliyete başlayan Akhisar Organize Sanayi Bölgesi’ni genişleteceklerini açıklayan Başkan Besim Dutlulu, yeni sanayi alanının tarım arazilerinden uzakta Karahöyük Dağı eteklerinde hayata geçeceğini ifade etti.

Yeni sanayi alanları ile Akhisar’ın daha da gelişeceğini müjdeleyen Başkan Dutlulu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Geçtiğimiz yıl Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başvurusu yapılmış, çevreye duyarlı, kente katma değer sağlayacak sektörlerin yer alacağı Akhisar Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap Projemizi, yeni dönemde hayata geçireceğiz.

Oluşturacağımız yeni sanayi alanları ile hem işsizlik sorununa çözüm üreteceğiz hem de Akhisar’ımızın gelişimine katkı sunacağız. Akhisar’ımız sanayi alanında sadece Manisa’nın değil Ege Bölgesi’nin önemli bir merkezi haline gelecek” dedi.

 

 

 





YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız