Binlerce çocuk, unutamayacakları bir gün yaşadılar

23 Nisan 2024 Saat: 19:20
Binlerce çocuk, unutamayacakları bir gün yaşadılar
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Akhisar’da sabah saat 10 da resmi 10 dakika süren Çelenk koyma töreni ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonunu ile İstiklal Şehit Mustafa Çürük İlk okulunda kutlandı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Binlerce çocuk, unutamayacakları bir gün yaşadılar
Haber merkezi - MHA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Akhisar’da sabah saat 10 da  resmi 10 dakika süren Çelenk koyma töreni ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonunu ile İstiklal Şehit Mustafa Çürük İlk okulunda kutlandı.  Öğleden sonra Akhisar Belediyesinin geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenliği 5 saat sürerek Hüsnü Kahraman Kültür Parkı içersin de coşku ile yapıldı. Binlerce çocuk çeşitli yarışmalar ile yarışırken aileleri de Kültür Parkın içersin de piknik yaptılar.

Resim yapma yarışmasında minikler belediyenin temin ettiği renkli  kalemlerle eserlerini sergilerken,  urgan çekme, ağlar altında sürünme, çuval içindeki yarışmaların yanında, özel olarak hazırlanan stantlarda çeşitli oyunlar oynadılar.  Çimler üzerinde koşuşturan çocuklar şenliğe katılan Belediye Başkanı Besim Dutlulu ile  fotoğraf çektirmek için adeta yarışırlarken “En Büyük Başkan Bizim Başkan” sloganları da attılar.  Çocuklara renkli kalem kutuları, kekler, meyve suları ikramında bulundular. Pikniğe gelen aileleri de ziyaret eden başkan Dutlulu onlarla da hatıra resmi çektirdi.
















































YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız