
Çağlak Festivali’nde Voleybol Heyecanı Başladı
Akhisar’da 567. Çağlak Festivali kapsamında düzenlenen Voleybol Turnuvası, büyük bir heyecan ve coşkuyla başladı. Açılış müsabakalarında genç sporcuların sahadaki kıyasıya mücadelesi, yüksek enerjileri ve centilmence rekabeti izleyenlerden büyük alkış aldı.
Festival etkinliklerine sportif bir renk katan turnuva, gençlerin spora olan ilgisini ve takım ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi. Sahada sergilenen azim, mücadele ve heyecan dolu karşılaşmalar, festivale katılan vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.
İki gün daha devam edecek olan voleybol turnuvasında birbirinden çekişmeli müsabakalar sporseverleri bekliyor. Tüm vatandaşlar, bu heyecana ortak olmak ve genç sporculara destek vermek üzere turnuva karşılaşmalarını izlemeye davet edildi.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)