CHP Akhisar İlçe Başkanlığı'ndan Örnek Sosyal Sorumluluk Projesi

14 Ekim 2023 Saat: 12:05
CHP Akhisar İlçe Başkanlığı'ndan Örnek Sosyal Sorumluluk Projesi
CHP Akhisar İlçe Başkanlığı, toplumun en savunmasız bireylerine yardım etme amacıyla sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiriyor

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

CHP Akhisar İlçe Başkanlığı'ndan Örnek Sosyal Sorumluluk Projesi

Akhisar Haberleri.com

CHP Akhisar İlçe Başkanlığı, toplumun en savunmasız bireylerine yardım etme amacıyla sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiriyor. Parti okulu eğitmenleri tarafından verilen eğitimlerin ilhamıyla, minik çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için "Minik Ayaklar Üşümesin" projesi kapsamında, Akhisar ilçesindeki 10 anaokulu öğrencisine sıcak ve koruyucu ayakkabılar temin edildi.

“DERTLERE DERMAN OLMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, projenin amacını şu sözlerle açıkladı: "Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımızdır. Onların ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara daha iyi bir gelecek sağlamak görevimizdir. 'Minik Ayaklar Üşümesin' projesi, bu amacı gerçekleştirmek için atılan önemli bir adımdır. Bu kapsamda Hacıishak Mahallemizde maddi gücü yerinde olmayan 10 evladımıza ayakkabı yardımında bulunduk. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman yardıma ihtiyacı olan bireylerimizin dertlerine derman olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel inisiyatif, sadece minik ayakları ısıtmakla kalmayacak, aynı zamanda toplumda dayanışma ve yardımlaşma bilincini artırmaya da katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.










YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız