Emniyet Müdürlüğü'nden Anlamlı Destek

20 Mart 2024 Saat: 17:56
Emniyet Müdürlüğü'nden Anlamlı Destek
Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, SMA hastası olan İclal Bakır bebek için anlamlı bir yardım kampanyası gerçekleştirdi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Emniyet Müdürlüğü'nden Anlamlı Destek

Haber Merkezi - MHA

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, SMA hastası olan İclal Bakır bebek için anlamlı bir yardım kampanyası gerçekleştirdi. Emniyet personeli tarafından toplanan bağışlar, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran’ın makamında düzenlenen bir törenle, İclal’in babası Mert Bakır'a takdim edildi.

Saat 17.00’de gerçekleşen bu özel etkinlikte, Akhisar Emniyet Müdürlüğü personelinin gösterdiği dayanışma ve yardımseverlik örneği takdir topladı. İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, törende yaptığı konuşmada, böylesine anlamlı bir yardım kampanyasının parçası olmanın ve bir çocuğun sağlığına katkı sağlamanın önemine vurgu yaptı.

Bebek İclal'in tedavisi için gerekli olan maddi desteği sağlamak amacıyla düzenlenen bu kampanya, toplumsal dayanışmanın ve empatinin güzel bir örneğini sergiledi. İclal’in babası Mert Bakır, toplanan bağışlar için İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkürlerini iletti ve bu destek sayesinde İclal'in tedavi sürecinin daha umut verici hale geldiğini belirtti.

Akhisar Emniyet Müdürlüğü'nün bu insani girişimi, toplumda farkındalık yaratmak ve SMA gibi hastalıklarla mücadele eden ailelere destek olmak adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

 



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız