
Fuhuşa Teşvik, Kapsamında Operasyon 3 kişi Tutuklandı
Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Büro Amirliği ve İstihbarat Grup Amirliğimiz tarafından ilçemiz genelinde faaliyet gösteren bazı masaj salonlarında fuhuş yapıldığı yönünde elde edilen istihbarı bilgiler üzerine kapsamlı bir çalışma başlatılmıştır.
Bu çerçevede, bahse konu iş yerlerinin faaliyetleri yaklaşık iki ay süreyle titizlikle takip edilmiş ve yapılan detaylı incelemeler neticesinde, söz konusu masaj salonlarında fuhuş eylemlerinin gerçekleştirildiği tespit edilmiştir.
Elde edilen deliller ışığında, 31 Mart 2026 tarihinde eş zamanlı operasyon düzenlenmiş ve şüpheliler suçüstü yakalanmıştır. Operasyon kapsamında, olayla ilgili toplam 7 kadın şahıs gözaltına alınmıştır.
Gözaltına alınan şahıslar, 01 Nisan 2026 tarihinde adli makamlara sevk edilmişlerdir. Yapılan yargılama sonucunda, iş yeri sahipleri olan ve fuhuşa teşvik, yer temini veya aracılık ettiği tespit edilen R.T. (27), A.A. (38) ve G.M. (33) isimli kadın şahıslar TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmişlerdir.
Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız olarak devam edecektir. Bu türden illegal faaliyetlerin önlenmesi ve sorumluların adalet önüne çıkarılması konusundaki kararlılığımız tamdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
.jpg)
.jpg)