Gökçeahmet’te Damat Kayınpederini Vurdu

18 Nisan 2024 Saat: 09:19
Gökçeahmet’te Damat Kayınpederini Vurdu
Akhisar’ın Gökçeahmet Mahallesinde meydana gelen talihsiz bir aile içi şiddet olayında, kayınpeder, damadı tarafından silahla vurularak yaralandı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Gökçeahmet’te Damat Kayınpederini Vurdu

Haber Merkezi

Akhisar’ın Gökçeahmet Mahallesinde meydana gelen talihsiz bir aile içi şiddet olayında, kayınpeder, damadı tarafından silahla vurularak yaralandı. Gökçeahmet Mahallesi'nde ikamet eden 70 yaşındaki A.B., evinin önünde 50 yaşındaki damadı A.U. ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle A.U., kayınpederini tabanca ile vurdu.

Olayın ardından çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye hızla sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan A.B., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ciddiyetini koruyan A.B.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alınan damat A.U.'nun sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve detayların araştırıldığı bildirildi.

 



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız