Hüseyin Uslu Güven Tazelendi
Akhisar Haberleri.com
16 Mayıs 2025 tarihinde gerçekleştirilen Akhisar Galericiler Kooperatifi Seçimli Genel Kurulu, yoğun katılımla ve demokratik bir ortamda tamamlandı. Yapılan seçimler sonucunda mevcut başkan ve yönetim kurulu üyeleri, bir kez daha üyelerin güvenini kazanarak görevlerine devam etme yetkisi aldı.
Kooperatif Başkanı Hüseyin Uslu seçim sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Genel kurulumuzda şahsıma ve yönetim kurulumuza yeniden görev vererek bizleri bu onurlu göreve layık gören tüm üyelerimize içtenlikle teşekkür ederiz. Sizlerin desteğiyle, Akhisar Galericiler Kooperatifi’ni daha ileriye taşımak için aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” Yeniden güven tazeleyen yönetim kurulu, önümüzdeki dönemde kooperatifin gelişimi, üyelerin haklarının korunması ve sektörel sorunların çözümüne yönelik projelerle yoluna devam etmeyi hedefliyor.
Akhisar Galericiler Kooperatifi olarak, birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü bir gelecek inşa etmek için tüm üyelerimizle birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.