Kargo Tır'ında Yangın

25 Nisan 2024 Saat: 14:53
Kargo Tır'ında Yangın
Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, Gelenbe mahallesi İstanbul-İzmir yolunda dün gece saat 22:30 sıralarında, İzmir'den İstanbul yönüne seyreden özel bir kargo şirketine ait bir TIR'da yangın çıktı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Kargo Tır'ında Yangın

Haber Merkezi

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, Gelenbe mahallesi İstanbul-İzmir yolunda dün gece saat 22:30 sıralarında, İzmir'den İstanbul yönüne seyreden özel bir kargo şirketine ait bir TIR'da yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, yangın TIR'ın tekerlek kısmında başladı ve kısa sürede itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın sonucunda TIR'da bulunan kargolar büyük ölçüde zarar gördü.

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın daha fazla büyümeden söndürülürken, olay yerinde güvenlik önlemleri alındı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı. Kırkağaç ilçesi ve çevresindeki sürücüler, yangın nedeniyle kısa süreli trafik aksamalarına maruz kaldı. Olayla ilgili daha fazla bilgi edinilmeye çalışılıyor ve zarar gören kargoların içeriği ve maddi hasarın boyutu üzerinde değerlendirme yapılıyor.



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız