Kartal Kara, Akhisargücünde

9 Eylül 2023 Saat: 09:45
Kartal Kara, Akhisargücünde
Manisa 1. Amatör Akhisar Grubu'nda mücadele eden Akhisargücü Spor Kulübü, dış transferde Kartal Kara'yı kadrosuna katarak gücüne güç kattı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Kartal Kara, Akhisargücünde
Haber Merkezi
Manisa 1. Amatör Akhisar Grubu'nda mücadele eden Akhisargücü Spor Kulübü, dış transferde Kartal Kara'yı kadrosuna katarak gücüne güç kattı. Futbola Akhisar Belediye Spor'da beş yaşında başlayan Kartal Kara, sırasıyla tüm yaş gruplarında forma giydi. Daha sonra Balıkesir Süper Amatör Lig takımlarından Balıkesir Yeni Sanayi Spor'a transfer olan Kara, bir yıl bu takımda oynadıktan sonra 2022-2023 sezonunda Sındırgı Belediye Spor'a transfer oldu. Bir sezon boyunca Sındırgı Belediye Spor formasını giyen Kara, 2023-2024 sezonu için Akhisargücü Spor Kulübü ile anlaştı.
Kartal Kara, mor-beyaz forma ile mücadele edecek olmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, burada iyi bir çıkış yaparak üst liglere transfer olmayı hedeflediğini ifade etti. Kara, takım olarak sahada çok koşan, genç ve dinamik bir ekip olduklarını vurgulayarak, Akhisarlı spor severleri maçlarına davet etti. Ayrıca, kulüp yöneticileri ve teknik ekibe olan güvenini dile getirdi ve yeni sezonun herkes için hayırlı olmasını temenni etti.
Akhisargücü Spor Kulübü de Kartal Kara'nın transferiyle takımın rekabet gücünü artırmayı hedefliyor. Mor-beyazlı ekip, yeni sezonda başarılı bir performans sergilemek için çalışmalarına devam ediyor.



YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız