Manisa Valiliğinden Darp Eden Polis Hakkında Açıklama

16 Mart 2024 Saat: 11:03
Manisa Valiliğinden Darp Eden Polis Hakkında Açıklama
Akhisar’da, 14 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen trafik ve asayiş uygulamasında dikkat çeken bir olay yaşandı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Manisa Valiliğinden Darp Eden Polis Hakkında Açıklama

Akhisar Haberleri.com

Akhisar’da, 14 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen trafik ve asayiş uygulamasında dikkat çeken bir olay yaşandı. Manisa Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, saat 21.45 sıralarında Reşatbey Mahallesi'nde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü uygulama sırasında, dur ihtarına uymayan bir sürücü, aracıyla geri geri kaçmaya çalıştı. Bu girişim sırasında başka bir araca çarparak durdurulan sürücü, görevli trafik polisi tarafından etkisiz hale getirilerek araçtan indirildi.

Valilik açıklamasında, yaşanan olay sonrasında trafik polisinin uyguladığı müdahalenin sınırları aştığı belirtilerek, olayla ilgili gerekli adli ve idari soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi. Bu olay, hem trafik güvenliği hem de polisiye müdahalelerin sınırları açısından önem taşıyor.

Akhisar'da yaşanan bu olay, ilçe genelindeki trafik ve asayiş uygulamalarının yanı sıra, güvenlik güçlerinin müdahale yöntemlerinin de gözden geçirilmesine neden olacak gibi görünüyor. Soruşturma sonucunun, ilgili trafik polisi ve uygulama yöntemleri üzerinde önemli etkileri olması bekleniyor.

 



YORUMLAR Tümü (2)

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
YILDIRAY yılmaz16.03.2024 19:27

HERKESE MERHABALAR,,, EVET DOĞRU CÜMLE POLİS DEVLETTİR,,, KİMOLURSA OLSUN CAMİYEDE GİTSE EHLİYETSİZ ARAÇ KULLANILAMAZ,,,BAŞKA ÜLKELERDE GAZ SPREYİ EKEKTRİKLİ JOP MERMİ KULLANILIP YERE YATIRILIR, KARŞILIK VERİRLERSE SUÇLULAR GEREKLİ KARŞILIĞI ALIRLAR,,, TAYYİP AĞBİLERİ AYRIMCILIĞI OLARAK FARKLI MAAŞLARDAN DOLAYI MAALESEF İLÇELERDEKİ BİRTAKIM DEVLETGÖREVLİLERİ JANDARMALAR ASKERLER POLİSLER KENDİLERİNİ PİSLİK OLDUKLARINI İYİ BİLİYORLAR,,, AVANTA YEDİKLERİ GİBİ,,,????????????????‍♂️????????????????

Akhisarlı16.03.2024 12:23

Sayın valim ilçemizde bulunan (görevine yeni başlamış polis , bekçi özellikle de trafik polislerimiz )adeta bir film artisti gibi sanıyorlar kendini stilleri aynı yemin ederim.bunlar kendilerini öyle görüyor muhtemelen, polis demek devletin bel kemiğidir bunların hiç alâkaları yok sayın valim bunu halka da sorabilirsiniz insanlara hep üst perdeden davranıyorlar halk olarak biz bunlara bişey demeye çekinir olduk lütfen sayın valim buna da bir çözüm bulabilirsek halkımız daha mutlu olucaktır.