
Tır Virajı Alamayıp Refüje Çıktı
Akhisar – Gölmarmara-Kayalıoğlu çevreyolu kavşağında sabah saatlerinde meydana gelen olayda, yağış nedeniyle kontrolden çıkan bir tır refüje çıktı. Kazada herhangi bir yaralanma yaşanmaması sevindirici oldu.
Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde etkili olan yoğun yağış, bölgedeki trafik akışını olumsuz etkiledi. Gölmarmara-Kayalıoğlu çevreyolu kavşağında, Manisa istikametine seyir halinde olan bir tır, zeminindeki kayganlık nedeniyle virajı alamayarak orta refüje çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan tır, yol kenarındaki toprak alana ve refüje çarparak durabildi.
Kazanın ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edilmesine gerek kalmadı. Şans eseri kazada yaralanan olmazken, tırda maddi hasar meydana geldiği tespit edildi.
Olay yerine gelen trafik ekipleri, güvenlik önlemleri alarak bölgedeki trafik akışının düzenli bir şekilde sağlanması için çalışmalar başlattı. Kaza nedeniyle kısa süreli bir trafik aksaması yaşanırken, yetkililer tarafından bölgeye trafik dubaları yerleştirilerek sürücüler uyarıldı.
Hasar gören tırın refüjden kaldırılması için çalışmalar başlatıldı. Yetkililer, sürücüleri yağışlı havalarda daha dikkatli olmaları ve hızlarını yol koşullarına göre ayarlamaları konusunda uyardı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
.jpg)
.jpg)