Yenişehirlioğlu, Ak Parti Grup Toplantısında Açılış Konuşması Yaptı

11 Ekim 2023 Saat: 16:33
Yenişehirlioğlu, Ak Parti Grup Toplantısında Açılış Konuşması Yaptı
Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 28. Dönem 2. Yasama yılı AK Parti Grup Toplantısı 1. oturumunda önemli bir konuşma gerçekleştirdi.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Yenişehirlioğlu, Ak Parti Grup Toplantısında Açılış Konuşması Yaptı

Akhisar Haberleri.com

Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 28. Dönem 2. Yasama yılı AK Parti Grup Toplantısı 1. oturumunda önemli bir konuşma gerçekleştirdi. Yenişehirlioğlu, AK Parti'nin kongresini ve parti içi yenilenmeyi vurgulayarak, liderleri Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde partiye yeni bir heyecanla devam edilmesi gerektiğini ifade etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu 28. Dönem 2. Yasama yılı AK Parti Grup Toplantısı 1. oturumunda bir konuşma yaptı.

Yenişehirlioğlu yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanım, çok değerli Genel Başkanım, milletvekili arkadaşlarım ve kıymetli misafirlerimiz, Geçtiğimiz hafta sonu büyük bir coşku ve katılımla 4. Olağanüstü Büyük Kongremizi gerçekleştirdik. AK Parti Kongreleri; kadrolarımızı yenilediğimiz, bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin muhasebesini yaptığımız ve vizyonumuzu güncellediğimiz demokrasi şölenleridir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın her daim vurguladığı üzere; başka partilerde adeta kavga sebebi olan görev değişimlerini bizler bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bu kutlu yolculukta görev değişiklikleri olabilir ancak unutulmamalıdır ki AK Parti siyasetinin en önemli özelliklerinden birisi de içerisinde barındırdığı vefa duygusudur. Biz bir yandan yenilenen kadrolarla, heyecanla yolumuza devam ederken bir yandan da bayrağı devreden arkadaşlarımızla irtibatta olmaya, onların bilgi ve deneyimlerinden faydalanmaya devam edeceğiz. AK Parti olarak ilk günden beri yalnızca kendisiyle yarışan bir parti olarak yeni dönemde yepyeni bir heyecanla yola devam ederek başarılarımıza başarılar ekleyeceğimiz çalışmaları hayata geçireceğiz. 2001 yılından beri "Her dem yeniden doğarız bizden kim usanası." anlayışıyla hareket ederek bu günlere geldik, aziz milletimizin gönlünde yer edindik ve bu başarılara imza attık.

Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde; 22 yıl evvel, milletehizmetetmevemilletehesapvermedüsturuylakutluyürüyüşebaşladığımızgündenbugüne biz, “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın.” dedik. “Yaratılanı severiz, yaratandan ötürü.” dedik. Bu milletin ruh kökünden gelen, bu milletin dilini, gönlünü, irfânını bilen ve “Millete efendilik yoktur, hizmetkâr olmak vardır.” diyen bir anlayışla hareket ettik.

Millete hizmet yolculuğumuzda yolumuza devam ederken karşılaştığımız her engeli, her güçlüğü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve aziz milletimizin feraseti ve desteğiyle aşarak “Durmak yok, yola devam.” dedik.

Siyaset sorunlara çözüm bulma sanatıdır ve başımızda öyle bir lider, öyle bir sanatkâr var ki şimdiye kadar tüm soruların üstesinden Ustaca gelmesini bilmiştir.

"Muhtar bile olamaz!" denilen bir adam, hiç yeise kapılmadan "bu şarkı burada bitmez" diyorsa ve milletin bağrından çıkıp, bu aziz milletin oyu ve duasıyla Cumhurbaşkanı olabiliyorsa bu lidere sadece saygı duyulur.

Yine bu ülkeyi 17/25 Aralık, 27 Nisan, Gezi Olayları ve 15 Temmuz hain darbe girişimlerinden ferasetiyle ve cesaretiyle kurtarıyorsa bu lidere sadece güvenilir.

Şimdi “Türkiye Yüzyılı İçin Hep Yeni Hep İleri” mottosuyla Cumhuriyetimizin 100. Yılında ‘Türkiye Yüzyılı’ hedeflerimize doğru liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ilerleyeceğimiz ihya ve inşa dönemindeyiz. Aziz milletimiz için durmadan, yılmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu vesile ile 4. Olağanüstü Kongremiz sonucunda görev alan arkadaşlarımızı ve delegelerimizin geçerli oylarının tamamını alarak tekrar AK Parti Genel Başkanı olarak seçilen Zat-ı Devletleri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Gazi Meclisimizin çatısı altında Grubumuz ve misafirlerimiz adına tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.

Sayın Genel Başkanım, sizin liderliğinizde ülkemiz ve aziz milletimiz için yapacağımız yeni dönem çalışmalarımızda Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

 





YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız