KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Müftü Polata Veda Yemeği !

Yaklaşık 5 yıldır Akhisar’da görev yapan İlçe Müftüsü Mikail Polat’ın Aydın’ın Didim ilçesine tayini çıkması nedeniyle İlçe Müftülüğü Tertip komitesi tarafından Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Yaşam Alan

8 Eylül 2011 Saat: 10:29
Müftü Polata Veda Yemeği !
Müftü Polata Veda Yemeği !
DAYIOĞLU KASABI

Yaklaşık 5 yıldır Akhisar’da görev yapan İlçe Müftüsü Mikail Polat’ın Aydın’ın Didim ilçesine tayini çıkması nedeniyle İlçe Müftülüğü Tertip komitesi tarafından Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Yaşam Alanı Büyük Gölet Salonunda veda yemeği düzenledi. Sunuculuğunu İlçe vaizi ve müftü vekili Tahsin Ekim’in yaptığı veda yemeğinde görev yaptığı süre içinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı verilen plaket töreninde zaman zaman duygulu anlar yaşandı. Akhisar’ın ilk yerel Internet sitesi olan Akhisar Haber. Com haber portalında yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğü köşe yazarlığı ile okuyucularımızı bilgilendiren İlçe Müftüsü Mikail Polat’a, Haber Merkezi Müdürü ve Yönetici Kenan Molla tarafından plaket verildi.


Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Yaşam Alanı Büyük Gölet Salonunda veda yemeğine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu, Belde Belediye Başkanları, mesai arkadaşları, daire amirleri, ve vatandaşlar katıldı.


İlçe Müftülüğü Tertip komitesi tarafından verilen yemekte konuşan Müftü Mikail Polat;” İlçe Müftülüğü Tertip komitesi tarafından şahsıma düzenlenen veda yemeğine katılmanızdan dolayı çok mutlu oldum. Dünya’da her başlangıçın sonu vardır. Akhisar’a yaklaşık olarak 5 yıl önce, Devletimizin tevdi etmiş olduğu bir görevle Manisa’nın en büyük ilçesine geldik. Verilen görev kutsaldır, hizmet olan her yer önemlidir. Bu zaman içersinde din hizmetleri noktasında, Camilerimizde, Kur’an kurslarımızın etkinliklerinde beraber olduk. Sizlerin bu hizmetlerde büyük desteklerini gördük. Bu gün de artık sözün de bittiği, nasibimizin veda yemeğiyle tükendiği bir an’a geldik. Sizler gönlünüzü, kapınızı açtınız, teman olduk, duygularımızı, düşüncelerimizi paylaştık. Biz acizane eksiklerimizle, kusurlarımızla hizmetimizi yapmaya çalıştık, sizler hoş görülerinizle bizlere moral verdiniz, motive ettiniz. Burada haklarınız geçti, bizden sizlere hak geçtiyse görevimizi yapmaya çalıştık, helal olsun, siz yakın dostlar da sizlerde haklarınızı helal ederseniz memnun olurum.  Sizlere çok teşekkür ediyorum, bundan sonrada hepinize işlerinizde başarılar diliyorum” dedi.


Akhisar ilçe Müftülüğü olarak bu günün anısına Mikail Polat’a plaketini, Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner verdi. Şahiner;” Akhisar ilçesine yaklaşık bir ay önce yeni atandım. Cumhuriyet Başsavcısı olarak görevimizi yapıyoruz. Sayın Müftümüzle bu dönem içersinde tanıştık, kendisi kısa süre içersinde bir başka yere atandı. Akhisar ilçesine yapmış olduğu değerli hizmetlerinden ötürü Müftümüze teşekkür ediyorum, yeni görev yerinde de başarılar diliyorum” dedi.


Veda yemeğinde İlçe müftüsü Mikail Polat’a plaket veren Belediye Başkanı Salih Hızlı;” bu ay sanki yaprak dökümü gibi bir ay oldu. Biraz önce Manisa’da Valimizi  uğurlamaktan geliyorum. Sayın Başsavcımızla başlayan Kaymakamımız, derken bürokratlarımızın değişim söz konusu ama  bürokrat arkadaşlarımızın görevleri bu şekilde cereyan ediyor. Yaktıkları hizmetler bir ömür boyu Akhisar’da yaşayacak, gittikleri yerlerde mutlaka farklı hizmetler yapacaklar. Sayın müftümüz de Akhisar’da bulunduğu süre içersinde çok yakın ilişkilerimiz oldu, belediye ile ortak çalışmalarımız oldu. Sağ olsun Akhisar’ımıza çok eser bıraktı, oysa bu eserler Akhisar yaşadıkça, müftümüz burada olmasa da yaşayacak. İnşallah müftümüz gittiği yerde de eserler bırakmaya devam edecek. Ben tekrar Akhisar’a yapmış olduğu eserlerden dolayı tüm Akhisar halkı adına teşekkür ediyorum, yoluı açık oldun diyorum” dedi.


İlçe Müftüsü Mikail Polat’a, Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Yaşam Alanı Büyük Gölet Salonunda verilen veda yemeğinde, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akselendi Beldesi Kur’an Kursu Dernek Başkanı Vahit Ekinci, Hilaliye Eğitim Vakfı Müdürü Necmettin Sözbir, Dağdere Beldesi Cami yaptırma Dernek başkanı Osman Ercan, Ulu Cami Eğitim ve Kültür vakfı Dernek başkanı Mehmet Gedik, Tütenli  Eğitim ve Kültür vakfı Dernek başkanı Kamil Çiftçi, Dayıoğlu Köyü Cami Yaptırma Cemaati adına Muhtar Halil İbrahim Güleş, Müftülük Personeli adına Tahsin Ekim, Yeni Gülruh Cami Rahman Koçan, Akhisar Erzurumlular Derneği başkanı İrfan Aksoy, Şeyhisa cami Derneği Bayram Uçak, Hisar Derneği Alaaddin Erol, Akhisar Haber Kenan Molla ve Topi Kardeşler Çaldiri Turizm Mehmet Çaldiri tarafından hediye ve plaketleri verdiler.

















































Haber & Reklamlarınız için : 0236 412 79 22

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız