KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Muhalif Meclis Üyeleri Meclisi Terk Etti

Muhalif Meclis Üyeleri Meclisi Terk Etti

10 Eylül 2012 Saat: 17:33
Muhalif Meclis Üyeleri Meclisi Terk Etti
Muhalif Meclis Üyeleri Meclisi Terk Etti
DAYIOĞLU KASABI


Akhisar Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında muhalif meclis üyeleri ikinci maddede mutabakat sağlayamayınca meclisi terk etti.

Gündemin ilk maddesinde isim verilmesi ile ilgili Kanun Nizam Komisyonu Kararını Akhisar Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Ali Erpalabıyık okudu. Erpalabıyık “İller Bankası Su ve Kanalizasyon Dairesi Başkanı Emekli yüksek İnşaat Mühendisi Nihat Sayınalp’in 44 sokağa isminin verilmesi ve yine İller Bankasından emekli merhum Süleyman Oruçlar’ın Askerlik Şubesi sokağına isminin verilmesi Konun Nizam komisyonu tarafından iki isim verilmesi de ret edilmiştir” dedi. Meclis sunulan madde oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin İkinci maddesinde Zeytin, Zeytinyağı ve Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyete üye seçimine geçildi. Toplam 12 üyenin seçileceği heyet için Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı 2 CHP, 2 MHP ve 8 AK Parti meclis üyeleri için kontenjan sundu. Muhalif Meclis üyeleri ise bunu ret ederek, 3 CHP 3 MHP ve 6 AK Parti olarak heyet seçimi yapılmasını istedi. Mutabakat sağlanamayınca muhalif meclis üyeleri ara istedi. 15 dakikalık aradan sonra tekrar meclis kaldığı yerden devam etti. Muhalif üyeleri ve İktidar partisi meclis üyeleri kararlarında değişiklik yapmak istemeyince, Muhalif üyeleri meclisi terk etti.

Meclis terk eden muhalif meclis üyelerinin ardından meclis kaldığı yerden devam etti. Gündemin üçüncü maddesi münakale yapılması, sözleşmeli teknik personel alınması, sosyal denge sözleşmesi yapılması, Yel değirmeni mevlii TOKİ konutlarında belediyeye tahsis edilen 9 adet bağımsız bölümün satışı, İmar uygulaması sonucu oluşan belediye ile hisselendirilen hisse ve artık parsellin satışı ile imar evrakları oy birliği ile kabul edildi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız