KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Namıkoğul Lisesi Güreşte Manisa Şampiyonu !

Namıkoğul Lisesi Güreşte Manisa Şampiyonu !

21 Ocak 2012 Saat: 20:44
Namıkoğul Lisesi Güreşte Manisa Şampiyonu !
Namıkoğul Lisesi Güreşte Manisa Şampiyonu !
DAYIOĞLU KASABI


Akhisar Namık Oğul Anadolu Lisesi Güreş takımı Manisa’da yapılan finallerde 55 kg da Ömür Can Ölçerler, 60 Kg da Bayram Harun Başaran, 84 Kg da Rahmi Cengiz, 96 Kg da Halil İbrahim Öztürk, kilolarında birincisi oldu.  66 Kg da Mehmet Artık, 96-120 Kg da Erdem Tuna ile takım halinde Manisa şampiyonu oldu. Takım halinde ise Manisa şampiyonu olan öğrencilere madalyalarını Okulu yaptıran Akhisar’ın hayırsever işadamı Namık Oğul verdi. Törene hayırsever işadamı Namık Oğul, eşi Ayten Oğul, Okul Müdürü Vedat Bozkurt Okul aile birliği başkanı Ekrem Menteş, Başkan yardımcısı Nurgül Yavaşoğlu, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 



Ayrıca Serbest dalda 66 Kg da Hüseyin Akın ve 74 Kg da Ali Cengiz İl birincisi oldu.



Birinci dönemin sonunda okulda yapılan karne töreninde konuşan hayırsever işadamı Namık Oğul yaptırdığı okuldaki öğrencilerin başarıları sayesinde hayatının en mutlu günleri yaşıyorum. Her geçen çok güzel başarıları imza atmasında emeği geçen öğretmenlere, okul idaresini teşekkür ederim, hepinizi çok seviyorum diyerek sözlerini tamamladı.



Okul öğrencileri ise çok sevdikleri Namık Oğul dedelerini uzun ömürler dileklerini sundular, Başarıları ile Namık Oğul Anadolu lisesini her geçen gün yücelteceklerini söz verdiler.



Törende konuşan Okul Müdürü Vedat Bozkurt Hayırsever işadamı Namık Oğul’a Böyle bir okul yaptırarak ve hala destek vermesini, gençlerin önüne açmasından dolayı teşekkür etti.



Kayseri’de yapılacak olan güreş şampiyonasında sporcu öğrencilerini başarılar diledi.


Namık oğul Anadolu Lisesi Okul aile birliği başkanı Ekrem Menteş’de hayırsever işadamı Namık Oğul ile emeği geçen öğretmenleri ve okul idaresini özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Katkılarından, ilgilerinden, desteklerinden dolayı Akhisar Belediye Başkanı Sayın Salih Hızlı, Belediye Spor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Akhisar Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Yücel Ünsal’a şükranlarımı sunarım diyerek tören sona erdi.

-----

-----






















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız