“ndhome” Markasının Tanıtımı Yapıldı
1963 Yılından buyana Akhisar’da ticari hayatını sürdüren Mehmet Rodoplu’nun kurmuş olduğu; Nida Çeyiz & Kristal mağazası yeni oluşumu olan “ndhome” markasının tanıtım toplantısını Rokka Restaurantta basın mensuplarının da katılımıyla kahvaltıda yaptı.
Tanıtımda konuşma yapan firma yetkilisi Bülent Rodoplu; “Bu gün 1500m2 kapalı alan üzerine kurulmuş mağazamızda Türkiye’nin sektöründe en başarılı markalarla olan iş ortaklığımızı, artık günümüzün vazgeçilmez hizmetlerinden biri haline gelen “e-ticaret” sektörüne taşıma kararımızı almış bulunmaktayız. Müşteri memnuniyet politikamızı sadece mağazamızı n mevcut binlerce müşterisi ile değil e-ticaret ile tüm ülkeye sunmak bizler için onur verici olacaktır. 50 yıldır ilkelerinden vazgeçmeyen bir kuruluş olarak, güvenle yapacağınız alışverişlerinizde tercihinizi bizden yana kullandığınız için sizlere şimdiden teşekkür ederim” dedi.
Rodoplu;”Ayrıca sitemizin kurulumunda bizden yardımlarını esirgemeyen Marka Fabrika yöneticilerine ve sitemizin yapımını üstlenen Mustafa Korkmaz ve Taylan Sabırcan’a huzurlarınızda çok teşekkür ederim .“ diyerek sözlerini tamamladı.
Site Adresinin: www.ndhome.com.tr
Facebook Adresinin: NİDA Çeyiz 8 Kristal
Twitter Adresinin: ndhome olarak açıkladı ve takipçilerine sürpriz
hediyeler ve kampanyalar sunacaklarını söyledi.