KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Okul Sergisi Çok Beğenildi!

Okul Sergisi Çok Beğenildi!

28 Nisan 2012 Saat: 18:46
Okul Sergisi Çok Beğenildi!
Okul Sergisi Çok Beğenildi!
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar ilçesi Üçavlu Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı yılsonu sergisi, tüm ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

 

Okul Müdürü Tahir Akkuzu, okulun yılsonu sergisinde;“Bir eğitim ve öğretim yılını daha sağlıkla, başarıyla tamamlamış olmanın kıvanç ve mutluluğunu yaşıyoruz.” Diyerek sözlerini şöyle sürdürdü. Okulumuzun 4-A ve 5-A sınıflarının Sınıf Öğretmeni Mehmet Tıren rehberliğinde görsel sanatlar ve tüm dersler ile ilgili hazırlamış olduğu yılsonu sergisini açmak için toplanmış bulunuyoruz. Hepiniz hoş geldiniz.

 

Sergimizin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerime teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Daha sonra sergiyi organize eden Sınıf Öğretmeni Mehmet Tıren; “2011 – 2012 Eğitim ve öğretim yılını başarı ile bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, çocuklarımızın – onlar bizlerin en değerli varlıklarıdır – 1 yıl boyunca gösterdiği değişimin ve gelişimin somut kanıtlarını bu sergide göreceksiniz. Haklı olarak onlarla gurur duyacaksınız.” Açıklamasını yaparak konuşmasına şöyle devam etti. “Şunu unutmayınız ki; hayatta çocuğa ve eğitime yapılan yatırım, en doğru yatırımdır. Çocuklarınızı, tüm eğitim yaşamları boyunca maddi ve manevi her yönden desteklemenizi istiyorum. Çünkü ancak bu şekilde hem size hem de vatana yararlı evlatlar olarak yetişmeleri mümkün olacaktır. Unutmayınız ki uluslar ancak gelecek nesilleri ile yaşarlar” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Öğrencileri temsilen 5-A sınıfı öğrencisi Hüseyin Şahin’ de şu açıklamalarda bulundu. “Sayın öğretmenlerimiz, sevgili anne ve babalarımız ve çok değerli büyüklerimiz;

 

Sergimizin açılışına gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz. Bizim gelişimimiz için gösterdiğiniz her türlü desteğe de teşekkür ederiz. Bizlere güvenin ve inanın. Bizden maddi ve manevi desteklerinizi esirgemeyin. Çünkü Atatürk’ ün de dediği gibi ülkemizin ve ulusumuzun geleceği buna bağlıdır. Ancak yeni nesillerin alacağı iyi bir eğitimle, ülkemiz daha zengin; devletimiz daha demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olacaktır. Bu sayede de ulusumuz daha mutlu ve huzurlu olacaktır. Hepinize saygılar sunuyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmaların ardından Üçavlu Köyü ilköğretim Okulu 4-A, 5-A sınıf öğrencilerinin hazırladığı sergiyi gezen veliler ve konuklar memnuniyetlerini bildirerek aynı öğrencilerin hazırlamış olduğu oyun ve tiyatro gösterilerini keyifle izlediler.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız