KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Ömer İşçi, Akhisarlı Basınla Buluştu

Cumhur İttifakı'nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir kahvaltı programında bir araya geldi.

14 Şubat 2024 Saat: 13:39
Ömer İşçi, Akhisarlı Basınla Buluştu
Ömer İşçi, Akhisarlı Basınla Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Ömer İşçi, Akhisarlı Basınla Buluştu

Akhisar Haberleri.com

Cumhur İttifakı'nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir kahvaltı programında bir araya geldi. Akhisar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi sırasında şehre kazandırdığı önemli projeleri hatırlatan İşçi, göreve gelmesi durumunda Akhisar'a yeni değerler katacak birçok projeyi hayata geçirmek istediğini vurguladı.

Ömer İşçi, Akhisar'ın geleceğine yönelik vizyonunu ve planladığı projeleri basın mensuplarıyla paylaştı. Şehrin ihtiyaçlarına yönelik detaylı analizler sonucu belirlenen projelerin, Akhisar'ı daha yaşanabilir, modern ve sürdürülebilir bir şehir haline getireceğini belirtti.

Basın buluşmasında, İşçi'nin önceki dönemde gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların bir özeti sunuldu ve bu projelerin Akhisar'a sağladığı katkılara dikkat çekildi. Ömer İşçi, "Göreve geldiğimizde Akhisar'ı daha da ileriye taşıyacak, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak projelerimizle şehrimize değer katmaya devam edeceğiz," dedi.

Program, Akhisarlı basın mensuplarının sorularının yanıtlanmasıyla son buldu. Ömer İşçi, Akhisar için hazırladığı projelerle ilgili detayları paylaşırken, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini ifade etti.

Programa  AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Aydemir ve partililer katıldı.

 









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız