KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Onlarda Akhisar Hastanesine Emanet!

Onlarda Akhisar Hastanesine Emanet!

5 Nisan 2012 Saat: 13:28
Onlarda Akhisar Hastanesine Emanet!
Onlarda Akhisar Hastanesine Emanet!
DAYIOĞLU KASABI


 

Kırkağaç Ziraat Odası ile Özel Akhisar Hastanesi arasında imzalanan protokol ile Oda yönetici ve çalışanları ile Odaya kayıtlı köy ver beldeler dâhil tüm Kırkağaç Ziraat Odası mensupları Özel Akhisar Hastanesi hizmetlerinden avantajlı şekilde yararlanma imkânına sahip olacak.



Konuyla ilgili açıklama yapan Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Süleyman BOĞAZ “Bugün sağlık gibi önemli bir konuda bölgemize dinamizm getiren, kaliteli hizmet anlayışı, güler yüzlü personeli ve zaten tercih ettiğimiz nitelikli doktorları ile Özel Akhisar Hastanesi ile işbirliği yapmanın sevincini yaşıyoruz. Bu protokol ile Oda mensuplarımız sağlık hizmetlerini Özel Akhisar Hastanesi'nden avantajlı bir şekilde almaya başlayacaklardır. Protokol kapsamında üyelerimiz poliklinik - yatış ve ameliyatlardan Özel Akhisar Hastanesi ayrıcalığı ile faydalanabileceklerdir. Ayrıntılı bilgiyi odamızdan ve Özel Akhisar Hastanesi’nin 404 0 404 numaralı telefonundan alabilirler" dedi.



Özel Akhisar Hastanesi Müdürü Okan AKTAŞ ise "Kaliteli sağlık hizmetini toplumun her kesimine ulaştırma hedefiyle yola çıktık ve bu anlamda sadece bireysel değil kurumsal sağlık hizmetlerini de yaygınlaştıracağız.


Mart ayında hizmet vermeye başlayan Göz Hastalıkları (Opr. Dr. Mehmet Ganim BAŞAR), Kulak Burun Boğaz Hastalıkları (Opr. Dr. Gökhan KARADAĞ), Üroloji(Opr. Dr. Halit TALAS)  bölümleri ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünde ikinci hekimimiz (Opr. Dr. Erkan ÇAĞLIYAN) ile;

Yine bölgenin yakından tanıdığı Opr. Dr. Ali MÜNGER (Ortopedi),  Uzm. Dr. Hüseyin Cahit ELMACI (Dahiliye),  Uzm. Dr. Necati ÇAKAL( Fizik Ted. ve Rehb.) ile kaliteli sağlık hizmetleri kadromuzu güçlendirdik.


Başlattığımız bu projelerin bölgemizdeki diğer kurumlara da örnek olmasını temenni eder Kırkağaç Ziraat Odası ile yaptığımız protokolün hayırlı olmasını dilerim.’’ dedi.

-----

-----




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız