KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

ÖRENden Metronoma Özel Ziyaret !

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Hasan Ören, Akhisar ilçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akhisar’ın İlk Özeli Radyo Metronom Yayıncılığı ziyaret etti.

17 Ağustos 2011 Saat: 13:50
ÖRENden Metronoma Özel Ziyaret !
ÖRENden Metronoma Özel Ziyaret !
DAYIOĞLU KASABI

Milletvekili Hasan Ören ve ilçe teşkilatını, Radyo metronom Genel Yayın Yönetmeni Emrah Düztaş tarafından karşılandı.

 

Ziyarette konuşan CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören; “CHP olarak biz demokrasiden yanayız, demokratik çerçevede her türlü katkıyı koymaya hazırız. Akhisar bizim için çok önemli bir ilçedir. Akhisar sanayileşmeye uygun ve sanayisi gelişmekte olan bir yer, Turgutlu ve Salihli ona keza, Manisa kendisini kurtarmıştır. Akhisar, Turgutlu ve Salihli üçgeninde elimizden gelen her şeyi yapmak durumundayız. TBMM Sanayi ve Teknolojik Komisyonunda Manisa’nın tek üyesiyim, isterdim orada AK Partinin de üyesi olsun, çok önemlidir. Bir ilçenin sanayileşmesi bir takın olayların görüşüldüğü, konuşulduğu komisyondur. Bize mümkün olduğu kadar Ticaret ve Sanayi Odası, sizler ve arkadaşlarımızın hazırladığı dosyaları takip etmek bizim görevimizdir. Genel kurul pişmiş aşın yeneceği derdir. Komisyonlarda her şey halledilir. Genel kurulda da kimse konuşmaz konuşursa da siyasetten konuşulur. Akhisar’a aldığımız oy bunun en basit örneğidir. Bizleri kabul ettiğiniz için şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Radyo metronom Genel Yayın Yönetmeni Emrah Düztaş;”. Bizler mümkün olduğu kadar Akhisar’da olan her haberi sitemizde ve radyomuzda yayınlıyoruz.. Akhisarhaberleri.com sitesinin hizmete girmesiyle Akhisar’da olan biten her haberi yayınlayarak bu eksiği gideriyoruz. İlk gün ki gibi tarafız habercilik anlayışımız herkese eşit mesafede sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam ettireceğiz. Radyo metronom ve Metronom Haber Ajansı Olarak her zaman yanındayız” dedi.










Haber & Reklamlarınız için : 0236 412 79 22

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız