KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Oryantiring Federasyon As Başkanından Akhisar’a Ziyareti

Oryantiring Federasyon As Başkanından Akhisar’a Ziyareti

10 Ocak 2013 Saat: 14:09
Oryantiring Federasyon As Başkanından Akhisar’a Ziyareti
Oryantiring Federasyon As Başkanından Akhisar’a Ziyareti
DAYIOĞLU KASABI

Oryantiring Federasyonu As Başkanı Koray Dever ile Federasyon Manisa Temsilcisi Özgür Morbel; Akhisar’da bir dizi temaslarda bulundular.

Manisa Temsilcisi Özgür Morbel ziyaretler hakkında şu açıklamaları yaptı; “Kasım ayında yapılan seçimle Federasyon Yönetimine gelen yeni Federasyon Başkanımız Doç.Dr Sayın Tekin Çolakoğlu  ve As Başkanımız Sayın Koray Dever , seçim öncesi Akhisar’ı ziyaret etmişlerdi. As Başkanımız Seçim sonrası tekrar Akhisar ve Soma’ya ziyarete geldi.

Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ömer İşci’yi makamında ziyaret eden Dever;  “Akhisar Belediyesi 4 yıldır gerçekleşen Çağlak Oryantiring Yarışması, Milli Takım Gelişim Kampı ile Oryantiring Sporuna her fırsatta  destek olmuştur.Akhisar Belediyesine Spora verdiği önemden dolayı müteşekkiriz.Biz de Federasyon olarak geçmiş Federasyon Yönetiminin verdiği sözlerin arkasındayız. İl Temsilcimizin ve il yönetimindeki arkadaşların buradaki yoğun faaliyetleri sonucu okullarda Oryantiring sporcuları yetişmeye başladı. Sizlerin de destekleri ile çeşitli faaliyetlerimize iştirak ediyorlar. Kulüp oluşturularak, bu ayın sonunda Adana’da başlayan ve Antalya, Kapadokya, Niksar ve Çankırı ile devam edecek olan kademe ve Türkiye Şampiyonasında Akhisar ’lı sporcuları görmek istiyoru.

Spor turizmini sayesinde Antalya bu yıl spor kulüplerinden 684 yabancı 480 yerli takıma kamp ve yarışma desteği vermiştir.Bu demek oluyor ki binlerce kişi Antalya’nın doğası ve tarihi değerlerinin cazibesinden ziyadesiyle faydalanmaktadır.Biz Federasyon olarak Çanakkale’den başlayıp ,Balıkesir-Körfez, Manisa-Akhisar-Soma , İzmir ve Aydın’nın tarihi doku ,doğal güzellikleri, iklimiyle çok daha zengin bir yapıya sahip .Bu anlamda Akhisar ve Soma bu bölgenin tam ortasında bulunuyor. Bölgemizi de Spor turizminden faydalandırmak istiyoruz.

Akhisar Belediyesi ve Federasyonun birlikteliği ile Akhisar’a nisan ayında haritacı görevlendirileceğini , 2014 ‘te Türkiye Oryantiring Şampiyonası Kademe yarışmasının bir ayağını ve Uluslar arası yarışmayı aynı anda  Akhisar’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz dedi.

Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı  Ömer İşci; “Oryantiring Federasyon As Başkanı Koray Dever ‘in Akhisar’a gelmesinden duyduğu memnuniyetini dile  getirdi.İlçemiz Dünya Satranç Şampiyonası , Türkiye Taekwonda Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.Oryantiring Türkiye Şampiyonasına da rahatlıkla ev sahipliği yapabilecekleri belirtti.Çağlak mevkiinde de  Festival dönemimizde bir  yarışma yapılması için harita çizilmesini arzuladıklarını , spor turizminin  öneminin farkında olduklarını dile  getirdi.İşci;Konuklarına Akhisar’a özgü hediyelerini takdim etti.

Oryantiring  Manisa Fed. Temsilcisi Özgür Morbel; Bölgemiz açısında oldukça önemli kararların alındığı bir gün yaşadık. Federasyon Baş.Doç.Dr Sayın Tekin Çolakoğlu  ve As Başkanı Sayın Koray Dever. Soma Kaymakamı Sayın  Abdülkadir Karataş’a, Akhisar Belediye Başkanı Sayın Salih Hızlı ve Belediye BaşkanYrd. Sayın Ömer İşçi’ye, Soma Belediye Başkanı Sayın Hasan Ergene ve Başkan Yar.Musa Maman’a, SOSEV Başkanı Mustafa Bayraktar’a , Genel Sek.Ali Subaşı’na , Soma Gençlik Hizmetleri  Spor İlçe Müdürü Dilek Kuruçay’a, Rehabilitasyon ve Huzurevi Müdürü Mustafa Öztürk’e destek ve katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.dedi.Çıkışta Akhisar Bld.Sanat Atölyesini ziyaret eden Koray Dever’e, Atölye Sorumlusu Sayın Haluk Özkan tarafından, isminin yazılı olduğu hat yazısı hediye edildi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız