KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Oryantiring Milli Gelişim Kampı Sona Erdi !

14-26 Ağustos 2011 tarihleri arasında Akhisar’da yapılan Oryantiring Gelişim kampı sona erdi.

25 Ağustos 2011 Saat: 18:11
Oryantiring Milli Gelişim Kampı Sona Erdi !
Oryantiring Milli Gelişim Kampı Sona Erdi !
DAYIOĞLU KASABI

14-26 Ağustos 2011 tarihleri arasında Akhisar’da yapılan Oryantiring Gelişim kampı sona erdi. Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesinin yatakhanesinde konaklayan ve Akhisar Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Gölet Alanında çalışma yapan Oryantiring Milli takım oyuncuları yaklaşık 12 gün süren kampın sonunda katkılarından dolayı belediye başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

 

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı 15 Antrenör ve 50 sporcuya belediye adına hazırlanan hediye paketlerini takdim etti.

 

Oryantiring Milli Takımlar Gelişim kamp müdürü Özgür Morbel “Akhisar Belediyemizin sağladığı katkılar ile misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Tüm katılımcılar adına Belediye Başkanı Salih Hızlı ve yardımcılarına sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Güzel bir kamp dönemi geçirdik, sportif anlamda da hem antrenör hem de sporcu arkadaşlarımız muhakkak üzerlerine bir şeyler kattılar” dedi.

 

Bizler kampın bizim ilçemizde olmasından büyük mutluluk duyduk, ülkemizin dört bir yerinden genç pırıl pırıl çocuklarımızı burada ağırlamak bizlere onur verdi. Bu kamp dönemi sizler, bizler ve kent için de önemli bir deneyimdi. Oryantiring sporunu fazla tanımıyorduk, ancak şimdi oryantiring sporu yapan bir çok sporcumuz mevcuttur.

 

Ülkemizin gençlerinin sporla, sanatla buluşması önemlidir, çünkü onlar bizim geleceğimizdir en iyi şekilde yetişmeleri ve büyümeleri gerekiyor. Bu tür spor disiplinleri de çocuklarımızın gelişiminde çok önemli rol oynuyor. Dolayısıyla bu çocuklarımızın iyi yetişmesi yarın ülkemizin zenginliğine zenginlik katacak demektir. Bizlerin katkı sağlaması sizlerin gönüllülüğünüze katkı sağlamaktır” dedi.




















Haber & Reklamlarınız için : 0236 412 79 22

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız