KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Özel Akhisar Hastanesi Açılıyor!

Sağlığın yeni adresi, “Özel Akhisar Hastanesi” kısa bir süre sonra kapılarını Akhisarlılara açıyor.

14 Haziran 2011 Saat: 18:00
Özel Akhisar Hastanesi Açılıyor!
Özel Akhisar Hastanesi Açılıyor!
DAYIOĞLU KASABI

Sağlığın yeni adresi, “Özel Akhisar Hastanesi” kısa bir süre sonra kapılarını Akhisarlılara açıyor. Özel Akhisar Hastanesi, Yönetim Kurulu Üyesi ve Başhekim Uzm Dr. Cem Ün, Başhekim yardımcısı, Başhemşire ile Toplantı salonunda slayt gösteriyle basına hastaneyi tanıttı. Toplantıda Özel Akhisar Hastanesi 6 bin metrekare kapalı alana sahip olduğunu vurgulayan Başhekim Uzm. Dr. Cem Ün;” 12 milyon dolara mal olan  hastanemizi son sistem tıp cihazları ile donatarak, bu bölgemizde örnek bir hastane yapmak istiyoruz” dedi.

 Başhekim Uzm Dr. Cem Ün; Başhekim yardımcısı Erkan Ak, Başhemşire  Özlem Hasarkaya, Pazarlama Müdürü  Ömer Cengiz, İnsan Kaynakları Müdürü Neşe Aktaş ve  Hastane Hizmetleri Müdürü  Şule Ün, İdari İşler Müdürü Hüseyin Yetim ile birlikte yaptığı tanıtım toplantısında, Özel Akhisar Hastanesi ile bilgiler verdi. Daha sonra Özel Akhisar Hastanesi Personeli ile yöneticiler hep birlikte hatıra resmi çektirdiler.

Özel Akhisar Hastanesi

 2011 Yılı Haziran ayında hizmete açılacak olan Özel Akhisar Hastanesi 6 bin metrekare kapalı alana sahip bulunuyor. Özel Akhisar Hastanesi olarak uzman tıbbi kadrosunun yanı sıra, birçok hastanede bulunmayan ileri teknoloji ürünü tıbbi cihazları ile sadece Akhisar’a değil, çevre ilçelere ve Manisa’ya da hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Tıp teknolojisinin en üst seviyesindeki cihazlara sahip olan ve tüm branşlarda hizmet sunmayı planlayan Özel Akhisar Hastanesi üç farklı yoğun bakım ünitesi ile sağlık sektörünün en büyük sıkıntılarından biri olan yoğun bakım eksikliğinin Akhisar ve İç Ege Bölgesinde giderilmesine katkıda bulunacaktır.

Konum Avantajı

 Özel Akhisar Hastanesi’nin İstanbul-İzmir karayolu üzerinde konumlandırılması da bölgedeki acil sağlık ihtiyacına çözüm olacaktır.

Özel Akhisar Hastanesinin Yatırım Değeri 12 Milyon Dolar

Özel Akhisar Hastanesi 12 milyon dolar yatırım bedeli ile hizmete açılacak. Özel Akhisar Hastanesinde tüm zemin ve duvarların anti bakteriyel, anti statik ve anti alerjik olarak tasarlanması, tüm hastane genelinde yüzde yüz şartlandırılmış taze havayla beslenen VRF Sistemi ise hastaların enfeksiyona karşı güvenliğini sağlayan bir diğer unsur olarak göze çarpıyor.

Hasta ve yakınları için her şey düşünüldü

 Altı kat boyunca binanın geneline hizmet veren 2 adet asansörle hasta ve hasta yakınlarının rahatının maksimum düzeye çıkarıldığı Özel Akhisar Hastanesi’nde, tüm bekleme ve dinlenme alanları afet durumunda hasta yatağı konularak hizmet vermeye müsait geniş bir yapıda tasarlandı. Hasta ve yakınlarının rahatı için her türlü detayın düşünüldüğü ülkemizin sayılı sağlık yatırımlarından Özel Akhisar Hastanesi, hastaların güvenliği için deprem ve benzeri risklere karşı yüksek oranda test edilen güvenli bina teknolojisi ile üretildi ve akıllı bina teknolojisi ile donatıldı. Özel Akhisar Hastanesi’nin 12 milyon dolarlık yatırımının 7 milyon dolarını teknolojik cihaz yatırımı oluşturdu. Birden fazla cerrahi işlemin yapılabileceği ameliyathaneleri, tüm zemin, döşeme ve duvarların anti statik ve anti bakteriyel özellik taşıması, VIP ve standart hasta odalarında sağlanan konfor ile hastalara ev konforu sunuyor.

Kaliteli ve tamamlayıcı sağlık hizmeti artık Akhisar’da

 Özel Akhisar Hastanesi 1 VIP, 33 standart hasta odası, Yetişkin ve Yeni Doğan Yoğun Bakım Servisleri ve 3 ameliyathanesi ile hastalarına üst düzeyde hizmet verecek. Hastanede MR, EMG, EEG, kemik ölçüm, mammografi, digital röntgen gibi ileri teknolojik cihazlar yanında Manisa’daki hastanelerde bulunmayan sanal anjio ve sanal endoskopi yapabilen multislice bilgisayarlı tomografi (BT) cihazı da bulunuyor.

 



























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız