KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Özel Akhisar Hastanesinden 7/24 Hizmet Anlayışı !

Özel Akhisar Hastanesi, hizmet vermeye başladığı 22 Haziran tarihinden itibaren geçen kısa sürede Akhisar, çevre ilçe ve beldelerden ...

8 Temmuz 2011 Saat: 19:37
Özel Akhisar Hastanesinden 7/24 Hizmet Anlayışı !
Özel Akhisar Hastanesinden 7/24 Hizmet Anlayışı !
DAYIOĞLU KASABI

Sağlığın Yeni Adresi

Özel Akhisar Hastanesi, hizmet vermeye başladığı 22 Haziran tarihinden itibaren geçen kısa sürede Akhisar, çevre ilçe ve beldelerden hastaneye başvuran halkımızın gerek uzman doktorlardan aldığı kaliteli muayene ve tedavi hizmetleri ile gerekse gördüğü insan odaklı ilgiden duyduğu memnuniyet hastaneye yapılan başvuruyu artırmıştır.

SGK Anlaşması İmzalandı

Yapılan SGK Anlaşması ile halkımızın büyük kısmının mensubu bulunduğu  SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı  ve 657 Devlet Memurları tüm hastane hizmetlerinden yararlanmaktadır.

Tüm Bölgeye Hizmet Verilmeye Başlandı

Özel Akhisar Hastanesi stratejik konumu itibariyle sadece Akhisar’a değil Soma, Kırkağaç, Gördes, Gölmarmara, Saruhanlı,Demirci,Sındırgı,Köprübaşı ve köylerine de nitelikli sağlık hizmetini ulaştırmaya başladı.
 

Cumartesi Günleri de Hizmet Veriliyor

Hafta içi iş yoğunluğu sebebiyleihtiyaçlarını erteleyen vatandaşlarımız Cumartesi günleri de 09.00 – 13.00 saatleri arasında tüm birimleri ile hizmet veren hastaneden faydalanabiliyorlar.

Randevu Sistemi ile Uzun Kuyruklara Veda

“İnsana Hizmet” hedefiyle yola çıkan hastanede uygulanan  Randevu Sistemiile muayene olmak artık çok daha hızlı ve zahmetsiz olarak mümkün kılınıyor.

Nitelikli Sağlık hizmetleri hakkında bilgi sahibi olmak ve beklemeden muayene olmak için (0236) 404 0 404  numaralı telefonu aramak  ve randevu saatinden 20 dakika önce nüfus cüzdanı ile hastaneye başvurmak yeterli oluyor.

Uzman Doktorların da Yeni Adresi

Özel Akhisar Hastanesi konusunda deneyimli uzman ve operatör doktorları ile tüm branşlarında beklenen kaliteli sağlık hizmetini halkımız ile buluşturmaya başladı.

Bölge halkının yakından tanıdığı;

Kadın Hastalıkları ve Doğum : Opr. Dr. Betül BAYIR TALAS

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon: Uzm. Dr. Necati ÇAKAL

Genel Cerrahi: Opr. Dr. Ali POLAT

Ortopedi ve Travmatoloji: Opr. Dr. Ali MÜNGER

İç Hastalıkları(Dahiliye) Uzm. Dr Hüseyin C. ELMACI

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları: Uzm. Dr. Ulviye UZAR

Muayene, tedavi ve operasyonlarına modern laboratuvar ve radyoloji üniteleriyle birlikte Özel Akhisar Hastanesi’nde devam etmektedir.

Ayrıca;ENDOSKOPİ, GASTROSKOPİ, KOLONOSKOPİ, KAPALI AMELİYAT,ÜLSER,VARİS TEDAVİLERİ,YÜZ FELCİ,FİZİK TEDAVİ ve REHABİLİTASYON ,AMNİOSENTEZ, AĞRISIZ DOĞUM, RİSKLİ GEBELİK TAKİBİ ve diğer konularda tüm uzmanlıklarıyla      Özel Akhisar Hastanesi medikal Kadrosu hizmet vermeye devam etmektedir.

Yatırımlar Devam Ediyor

Altyapı, medikal teknoloji ve insan odaklı yatırımı ile bölgenin sağlık anlayışına yeni bir soluk getiren Özel Akhisar Hastanesi yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Bünyesine katacağı yeni uzmanlıklar ile çok yakın bir tarihten itibaren sağlık ihtiyaçlarının büyük kısmını tek bir çatı altında çözmeyi hedeflemektedir.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız