KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Özel Yüksel Lisesi’nden Akhisarspor’a Süper Lig Dopingi

Özel Yüksel Lisesi’nden Akhisarspor’a Süper Lig Dopingi

11 Mayıs 2012 Saat: 01:07
Özel Yüksel Lisesi’nden Akhisarspor’a Süper Lig Dopingi
Özel Yüksel Lisesi’nden Akhisarspor’a Süper Lig Dopingi
DAYIOĞLU KASABI

 

Akhisar Özel Yüksel Lisesi Okul Müdürü Mehmet Onar, Beden Eğitimi Öğretmeni Şerif Özdemir, Edebiyat Öğretmeni Volkan Kayalar, Tarih Öğretmeni Ali Rasim Kartal ve beraberindeki öğrenci grubu ile Şehmus Özer, Gökhan Dinçer ve Hakan Ateş’in doğum gününü vesile ederek Süper Lig öncesinde tüm takıma başarı dileklerini ifade etmek amacıyla ziyarette bulundular.

 

Bu tip ziyaretlerin olmazsa olmazı pastalar ve çiçek buketleri ortamı oldukça renklendirdi. Hamza hocanın sıcak kanlılığıyla mükemmel ev sahipliği ziyaretçileri çok mutlu etti.

 

Beden Eğitimi Öğretmeni Şerif Özdemir: “Bank Asya 1.liginde yapacağınız son maç olan Çaykur Rize  maçı öncesi sizlere moral vermek ve tüm kalbimiz ile sizleri desteklendiğimizi ifade etmek için buradayız. İnşallah Süper Lige çıkışımızı kutlamak içinde burada olacağız. Bu güne kadar göstermiş olduğunuz performans bunu hak ettiğinizi zaten gösteriyor. Bank Asya 1.Liginde Yılın teknik adamı ödülü de bunun ispatıdır. Gerçekten bütün samimiyetimizle sizleri kutluyoruz.”dedi.

 

Okulumuz Tarih Öğretmeni Ali Rasim Kartal ve Edebiyat Öğretmeni Volkan Kayalar:”Bank Asya 1.Liginde yılın kalecisi seçilen Oğuz Dağlaroğlu’na Çaykur Rize Spor’a geçit vermemesi dileğiyle başarı dileklerinde bulundu.

 

Öte yandan Denizbank Akhisar Şubesi de Yılmaz Atabarut Tesislerinde Teknik Heyet ve futbolcuları ziyaret ederek baklava ikramında bulundular. Akhisar Belediyespor ile gurur duyduklarını belirten Denizbank yetkilileri Süper Lig yolunda deplasmanda yapılacak Çaykur Rize maçında başarılar diledi.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız