KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Özgür Özel Akhisar Belediyesi’nin toplu açılış törenine katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Akhisar’da yerel halk ve siyasi figürlerle bir araya geldi. Akhisar Belediyesi'nin Cumartesi Pazarı ve Yaşam Alanı'nın Toplu Açılış Töreni'nde Akhisar halkına hitap eden Özgür Özel, siyasi

12 Ocak 2024 Saat: 18:16
Özgür Özel Akhisar Belediyesi’nin toplu açılış törenine katıldı
Özgür Özel Akhisar Belediyesi’nin toplu açılış törenine katıldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Özgür Özel Akhisar Belediyesi’nin toplu açılış törenine katıldı
Haber Merkezi - MHA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Akhisar’da yerel halk ve siyasi figürlerle bir araya geldi. Akhisar Belediyesi'nin Cumartesi Pazarı ve Yaşam Alanı'nın Toplu Açılış Töreni'nde Akhisar halkına hitap eden Özgür Özel, siyasi gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Özel, konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın planlanan mitinglerini CHP'nin miting saatine denk getirme çabasını eleştirdi. "Emekliyi, işçiyi, memuru, çiftçiyi susturamazsın, sesimizi duyacaksın" diyerek hükümetin politikalarına ve demokratik hakların kısıtlanmasına karşı duruş sergiledi.

Özel, konuşmasında Erdoğan'ın belediye başkanları aday açıklamasını CHP'nin miting saatine almasını, "Bu siyaseten saygısızlık, bu görgüsüzlük" sözleriyle eleştirdi ve "Korkamayacağız," diyerek haksızlık ve hukuksuzluklara karşı çıkanların sesinin kısılmaya çalışıldığını ifade etti.

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek ise yerel halka hitaben yaptığı konuşmada, Manisa'nın mevcut sorunlarına ve çözüm yollarına değindi. Zeyrek, "80 gün sonra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda, Akhisar'a bir daha bunları yaşatmayacağım" diyerek halkın içinde olacağını ve onların sorunlarıyla bizzat ilgileneceğini belirtti.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da, yaptığı hizmetlerden ve ekonomideki krizlere rağmen çalışmaya devam ettiklerinden bahsetti. Dutlulu, "Akhisar için pozitif ayrımcılık yapılıyor" diyerek, herkese eşit hizmet götürdüklerini vurguladı.

Özgür Özel, ayrıca hükümetin emeklilere verdiği maaşları ve TÜİK'in enflasyon hesaplamalarını eleştirdi. Özel, mevcut emekli maaşlarını 'sefalet maaşı' olarak nitelendirerek, Meclis'e çağrıda bulundu ve gerçek enflasyon oranlarıyla zam yapılması gerektiğini savundu.

Tandoğan'da düzenlenecek olan mitingde halkın sesinin yükseltilmesinden bahseden Özel, "Pazar günü, Tandoğan'da hepimizin sesini duyacak," diyerek halkın gücüne vurgu yaptı.

Özgür Özel'in ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Dutlulu, Cumartesi Pazaryerinin adının şehit Reşat Ergin olarak değiştirildiğini duyurdu, böylece şehidin adının Akhisar'da yaşatılacağını belirtti.

zgür Özel, açılış töreninden sonra CHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe başkanı Hayriye Hacet, CHP Genel başkanı Özgür Özel’i karşıladı ve teşekkür konuşması yaptı.

Özgür Özel’de buradan geçen bir genel başkan parti lokalinde mutlaka bir çay içmeli ve ben burada çayımı içiyorum. Kısa bir konuşmadan sonra CHP İlçe lokalinden başlayan yürüyüş ile Belediye binasında son buldu.



























































































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız