KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Pazarcılar Odası Başkanı Güral, Çalışan Gazeteciler Günümüzü Kutladı

Pazarcılar Odası Başkanı Güral, Çalışan Gazeteciler Günümüzü Kutladı

12 Ocak 2024 Saat: 15:46
Pazarcılar Odası Başkanı Güral, Çalışan Gazeteciler Günümüzü Kutladı
Pazarcılar Odası Başkanı Güral, Çalışan Gazeteciler Günümüzü Kutladı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Pazarcılar Odası Başkanı Güral, Çalışan Gazeteciler Günümüzü Kutladı

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca, yönetim kurulu üyeleri ve Kırıkkale Pazarcılar Odası Başkanı Orhan İba, Trabzon Pazarcılar Odası Başkanı Gökmen Emirzeoğlu, Bolu Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altındal ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Akhisar’daki yerel basın mensuplarına akşam yemeğinde buluştu.

Ziyafet Restaurant’ta yerel basına akşam yemeği düzenleyen Oda Başkanı Mustafa Güral;” Öncelikle Akhisar’daki basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Akhisar’daki pazarcı esnaf arkadaşlarımın sesini duyuran emekle çalışan gazetecilerimizin10 Ocak çalışan Gazeteciler günü kutlu olsun. Genel başkanım Ali Karaca ve yönetim kurulu arkadaşlarımız buyara Cuma günü CHP Genel başkanı Özgür Özel’in açılışını yapacağı Cumartesi Pazar Yerinin açılışı için Akhisar’ımıza geldiler. Cumartesi Pazar yerimizin açılışı için Türkiye’mizden yaklaşık 35 ilimizin Pazarçılar Odası başkanlarımız da katılım gösterecekler.  Buradan Akhisar Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu’ya teşekkürlerimi iletiyorum.  Belediye Başkanımız Besim Dutlulu, Cumartesi Pazar yeri Ulucami ve Efendi mahallesini kapsayacak temelinden şuana kadar her türlü çalışmasında gerek Fen işlerinde, gerekse Zabıta Müdürlüğünde ve diğer birimlerde yapmış olduğı Pazar yerinde her şeyi bize danışarak yaptı.  Çokta güzel bir Pazar yerini Akhisar’a kazandırmanın mutluluğu içersindeyiz.  26 Aralık Salı günü Akhisar Belediyesi Meclis salonunda Pazar yerlerimizin kura işlerini hakkaniyetli bir şekilde gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bazı kişilere cevap vermek için kuraları hiç kimsenin hakkı yenmedi, hiç kimsenin hakkını da yedirmedik. 2013 yılında Cuma pazarında eski yönetimin yapmış olduğu usulsüzlüğü 61 nolu tezgah eline kağıdı yazarak kuraya atıp 61 nolu çıkan kişiler sonradan ikinci bir kişi çektiğinde tekrar 61 nolu çıktığında o zamanın belediye başkan yardımcısı Latif Çakmak, burada bir sıkıntı var diyerek o kuralarda hilenin olduğunu ben buradan şimdi basın huzurunda onu hatırlatmak istiyorum. Biz kimsenin hakkını yemedik, kimsenin de hakkını yedirtmedik, canlı yayında, noter huzurunda genel başkanımız ve Belediye başkanımızın huzurunda kura gerçekleştirdik. Yönetimdeki Mustafa Güral’a, Erkan Çelik’e, Balıkçıbeyi, Hasan Genbaşı, Hüseyin Kurnaz’a yer çıkmadı ve kimsenin hakkını yemedik. Gerçekten Cumartesi Pazar yeri  Akhisar’a yakışan bir Pazar yeri oldu. 106 Sebze, meyve tezgahımız, 5 balık, 5 peynir 7 kuru gıda, 35 Tuhafiye manifatura ayakkabı ürünleriyle konsept Pazar yerini Cuma günü açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm Akhisarlıları açılışı olacak Cumartesi Pazar Yerine alış verişe bekliyoruz. Bir kez daha basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum ” dedi.

Programda konuşan Türkiye Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca;” bu gün Akhisar’da misafir olduk. Bu vesile ile vatandaşımızın gözü kulağı olan, çok değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum. Burada olmaktan onur ve gurur duydum. Bende teşkilatım adına Türkiye’nin her bir yerinde her köşesinde tezgah açan bütün esnaf kardeşlerim adına Türkiye’deki bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum. Çünkü basın olmazsa ne duyarız, ne görürüz, ne konuşuruz özetle bunu buradan dile getireyim vatandaşımızın her şeyi basındır. Vatandaşımızın her şeyden haberdar olmasını tek yolu basındır. Basın böyle şartlarda halkımızı bilgilendirir, halkımıza her şeyi aydınlatır. Türkiye’nin her köşesinde emek veren basınımızın basın gününü kutluyorum” dedi.

 












 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız