KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Yaşam

Pes Artık Dedirten Olay

Köpekten korkup çıktığı çatıda yağmurun etkisiyle suların da yükselmesiyle mahsur kalan genç, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

19 Nisan 2012 Saat: 20:20
Pes Artık Dedirten Olay
Pes Artık Dedirten Olay
DAYIOĞLU KASABI


Köpekten korkarak kaçan genç, yağmur nedeniyle suların yükselmesiyle çıktığı yıkık bağ damı üzerinde gece boyunca mahsur kaldı.

Manisa merkezde Ahmet Bedevi Mahallesi Hal Kompleksi arka kısmında bulunan yıkık bağ damı çatısında, suların yükselmesiyle gece boyunca mahsur kalan genç, öğle saatlerinde itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İtfaiye tarafından kurtarılan Aziz Tezcan (24), olay yerine gelen polislere verdiği ifadesinde, gece trenden indikten sonra kendisini köpeklerin kovaladığını, korkarak yüksek olan yıkık bağ damı üzerine çıktığını söyledi.

Köpeklerin gitmesinin ardından yağmurun da etkisiyle bulunduğu bölgede su seviyesinin yükseldiğini ve çatıdan inemediğini anlatan Tezcan, kurtarılıncaya kadar bağ damının çatısında beklediğini ifade etti. Köpekten kaçtığı esnada sudan etkilenen cep telefonunun sabaha kadar çalışmadığını belirten Tezcan, öğle saatlerine yakın telefonun işler hale geldiğini ve itfaiyeyi arayarak yardım istediğini ve kurtarıldığını söyledi.

Kurtarılan Aziz Tezcan'ın, Balıkesir Üniversitesi'nde öğrenci olduğu, İstanbul'a gittiği ve trenden yanlışlıkla indiği öğrenildi.

-----

-----

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız