KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Radyo Metronom’da Bu Haftaki Konuk Hayal Saatim İşletmecilerinden Melike Sayın

Radyo Metronom’da Bu Haftaki Konuk Hayal Saatim İşletmecilerinden Melike Sayın

21 Nisan 2018 Saat: 16:09
Radyo Metronom’da Bu Haftaki Konuk Hayal Saatim İşletmecilerinden Melike Sayın
Radyo Metronom’da Bu Haftaki Konuk Hayal Saatim İşletmecilerinden Melike Sayın
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Köroğlu AVM

Radyo Metronom’da Bu Haftaki Konuk Hayal Saatim İşletmecilerinden Melike Sayın

Akhisar Metronom Haber Ajansı – MHA

Akhisar’ın İlk Özel Radyosu Radyo Metronom’da 1 Konu 1 Konuk programının bu hafta ki konuğu Hayal Saatim Çocuk Eğlence ve Parti evi işletmecilerinden Melike Sayın oldu.

Saat 13:00’te başlayan programda, Hayal Saatim Çocuk Eğlence ve Parti evinin kuruluş amacı, içerisinde ki meslek grupları, Talepler ve merak edilenler ile ilgili konular ele alındı. Melike Sayın ve Müge Keskin’in işletmeciliğini yaptığı Hayal Saatim Çocuk Eğlence ve Parti evinin öncelikli amacının çocukların gerçek anlamda meslekleri tanıması ve eğlence eşliğinde arkadaşlıklar edinerek Okul öncesinde ailelerin en büyük destekçisi olmak olduğuna değinildi.

HAYAL SAATİM NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Program konuğu Melike Sayın’a yöneltilen Hayal Saatim Nasıl ortaya çıktı soruna Sayın; “Kız kardeşim Müge Keskin ile birlikte böyle bir yola çıktık. En büyük hedefimiz çocukların daha özgürce vakit geçirmesi sonrasında çocukların hayalini kurduğu meslekleri görmelerini tanımalarını istedik. Çocuklar oynarken anneler çocukların güvende olduğunu görsünler hemde çocuklar oynarken onlar da kendilerine vakit ayırsınlar istedik. Birlikte Düşündük ve Hayal Saatimde bu şekilde ortaya çıkmış oldu.” Dedi ve “Bir anne olarak ben bunu çok arıyorum. Hem çocuklarımın iyi vakit geçirmesini ben de oturup 1 saatte olsa kafa dinlemeyi özlüyordum. Önemli olan çocukların iyi vakit geçirmesi, annelerinde dinlenmesi tabi dinlenirken çocukları da gözlerinin önünde oluyor.” Diye devam etti.

HAYAL SAATİM ÇOCUK EĞLENCE VE PARTİ EVİ NEDİR?

Melike Sayın; “Bir saatlik bizim etkinliğimiz ama biz bir saatle sınırlı kalmasını şart koşmuyoruz. İçerde itfaiyecilik, aşçılık, inşaat ve doktorluk var ve son olarak spikerliği ekledik. Orada çıkmadan önce parti yapıyoruz çocuklarla çocuk itfaiyeci oluyor su sıkıyor bunu soruyorlar gerçekten su sıkıyor. Aşçılıkta kurabiye yapıyoruz. Hamurları ben hazırlıyorum ve çocuklar onlara şekil veriyor daha sonra fırınlıyoruz. Çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor ve inanın bazı afacanlar gitmek istemiyorlar.” Dedi.

YAŞ SINIRI VAR MI?

Hayal Saatim Çocuk Eğlence ve Parti evi’nde 3-12 yaş arası tüm çocuklar programlara katılabiliyor. 3 Yaşın altındaki çocukların meslek gruplarına ilgi göstermediklerini ve sıkıldıklarını ifade eden Sayın; “ 3 Yaş altı çocuklar daha çok gezmek, nerde ne var ona bakmak istiyorlar. Onlar içinde küçük kesmeli oyuncaklarımız var onlarda o şekilde vakit geçiriyorlar ama mesleki eğlenceli programlarımız 3 yaş ve 12 yaş arasında ki çocuklara hitap ediyor. 12 yaş üzeri katılımcılarımız da var tabi.

Çocukların Polislik mesleğine de ilgi duyduğunu belirten Sayın, “Meslek gruplarımız arasına Polisliği de alıyoruz ve hazırlıklarımız yakın zamanda tamamlanacak. Buradan bu müjdeyi de vermiş olalım” dedi.

Programda Hayal Saatim’de meslek gruplarının ilerleyen zamanlarda çoğalacağını ve hayal saatimin kreş değil tamamen oyun odaklı eğlence evi olduğunun da altı çizildi. Abonelik sisteminin geçerli olduğu ve Ailelerin ayrıntılı bilgi almak istedikleri taktirde Sosyal Medya aracılığıyla kendilerine ulaşabileceğini ya da adreslerini ziyaret ederek hem tanışıp hem de bilgi edinebileceklerini belirtti.

Hayal Saatim’e gelen çocukların eğlenceye doyduklarını ve mesleki öğrenimlerinin yanında ambulans, itfaiye gibi görevlerin tamamlanmasından sonra kimlerin devreye gireceği de aşılanıyor.

Hayal Saatim Çocuk Eğlence ve Parti Evi, Atatürk Mahallesi 167 Sokak Numara 143’te.

Ayrıntılı bilgi Telefonları: 0506 698 16 87 – 0553 607 11 47

FACEBOOK: @hayalsaatim - İNSTAGRAM: @hayalsaatim

YAYIN TEKRAR VİDEOSU

YÜKLENİYOR...



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız