KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Radyo Metronom ve MHA Yönetimi Huzurevini Ziyaret Etti!

Radyo Metronom ve MHA Yönetimi Huzurevini Ziyaret Etti!

24 Mart 2012 Saat: 16:02
Radyo Metronom ve MHA Yönetimi Huzurevini Ziyaret Etti!
Radyo Metronom ve MHA Yönetimi Huzurevini Ziyaret Etti!
DAYIOĞLU KASABI


 

24 Mart Cumartesi günü Yaşlılar haftası nedeni ile Radyo Metronom ve Metronom Haber Ajansı Yönetimi ve Personeli Akhisar Huzurevini ziyaret etti.

 

Radyo Metronom Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Düztaş, Sorumlu Müdür Hatice Cıbır, Metronom Haber Ajansı ve Radyo Metronom Genel Yayın Yönetmeni Emrah Düztaş, Metronom Haber Ajansı Sorumlu Haber Müdürü Kartal Şahin ve Radyo Metronom Spikerlerinden Yeşim Coşkun Akhisar Huzurevinde Bulunan yaşlıların yaşlılar gününü kutlamak amacıyla ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Karşılamayı, Huzurevi Müdürü Veli Başoğlu ve Müdür Yardımcısı ( Sosyal Çalışmacı ) İsmail Kule gerçekleştirdi.

 

Ziyaret sırasında ilk olarak Huzurevi müdürü Veli Başoğlu, Radyo Metronom ve Metronom Haber Ajansı Yetkililerine Huzur evi binasının bölümlerini tanıtıp gezdirdi. Binanın gezilmesi esnasında yaşlılarımız ile sohbet eden yetkililer arasında duygusal diyaloglar gerçekleşti.

 

Gösterilen ilgiden ve hizmetten oldukça memnun kalan Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Düztaş; “Akhisar’da böyle bir kurumun olduğunu bilmek inanın huzur verici. Huzurevi müdürüne teşekkür ediyorum böyle bir ilke imza attıkları için. Huzurevi gerçekten çok temiz ve doğal, Yaşlılarımızda memnun görünüyorlar. Başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı Teknik Koordinatörü ve Sorumlu Haber Müdürü Kartal Şahin; “Ulusal basında Huzurevleri hakkında bir takım haberler yer alıyor kötü anlamda. Ancak biz yaşlılarımız ile bir bir sohbet ettik ve gördük ki böyle bir kurum tam anlamıyla bir örnek teşkil ediyor. Müdürümüz Veli Bey’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Binayı gezdiğimiz esnada gözlemlediğim kadarıyla çok hijyenik, yaşlılarımız için tüm detaylar düşünülmüş ve spor alanına kadar her konuda destek var. Ben çok etkilendim” dedi.

 

Binayı ve Çevresini gezip yaşlıların gününü kutlayan Yetkililer, daha sonra Huzur evi bahçesinde yaşlılar ve Huzurevi müdürü Veli Başoğlu ile oturup sohbet ettiler. Çay ikramı sonrasında Radyo Metronom ve Metronom Haber Ajansı Yetkilileri Huzurevinden ayrıldı.

-----

-----


























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız