KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Renklerin Dansı Akhisar'da Sahne Alıyor

Akhisar Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi, Artisan Sanatının Zarif Eserlerine Ev Sahipliği Yapıyor

3 Ocak 2024 Saat: 16:19
Renklerin Dansı Akhisarda Sahne Alıyor
Renklerin Dansı Akhisar'da Sahne Alıyor
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Renklerin Dansı Akhisar'da Sahne Alıyor

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi, Artisan Sanatının Zarif Eserlerine Ev Sahipliği Yapıyor

Sanatın her tonunu bünyesinde barındıran Akhisar, bu kez usta öğretici Kaniye Tınazlı ve yetiştirdiği kursiyerlerin eserlerine ev sahipliği yapıyor. Yaratıcılık ve renklerin buluşma noktası olan Işın Mumcu Artisan Mericolors Sanat Atölyesi sergisi, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nin sıcak atmosferinde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Dört gün boyunca sanatseverlerin beğenisine sunulan sergi, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun da aralarında bulunduğu saygın konukların katılımıyla renkli bir açılış törenine sahne oldu. Belediye Başkanı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sami Karaoğlan ve Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Tınazlı, usta öğretici Kaniye Tınazlı ve sanatını icra eden kursiyerlerle birlikte serginin açılış kurdelesini coşkuyla kestiler.

Kaniye Tınazlı, atölyesinin ve kursiyerlerinin emekleriyle bir yılda ortaya çıkan eserlerin, doğal ve insan sağlığına zarar vermeyen boyalar kullanılarak yaratıldığını vurguladı. Tınazlı, sergiye katkıda bulunan tüm sanatçılara ve eserlerini sergileme fırsatı sunan herkese minnettarlığını ifade etti. Ayrıca, sergide yer alan eserlerin yarısının açılış günü itibarıyla satılmış olması, sanatın ve el işçiliğinin ne kadar takdir edildiğinin bir göstergesi olarak kaydedildi.

Sanat atölyesinin işletme sahibi Tınazlı'nın ifadelerine göre, sergi aynı zamanda sürdürülebilir ve doğaya duyarlı sanat anlayışının bir yansıması. Sergilenen eserler, sanatseverlere, doğal malzemelerle yaratılan sanatın özgün güzelliğini ve zarafetini sunuyor.

Akhisarlı sanatçılar ve kursiyerler, kendi eserlerini sergilemenin gururu ve mutluluğunu yaşarken, serginin açılışına katılan yerel yöneticiler ve vatandaşlar, sanatın birleştirici gücünün altını çizdi. Sanatın ve kültürün, toplumsal gelişim için vazgeçilmez olduğu vurgusuyla, sergi Akhisar'ın sanat haritasındaki yerini sağlamlaştırıyor.

Işın Mumcu Artisan Mericolors Sanat Atölyesi sergisi, 4 gün süreyle kapılarını açık tutarak, renklerin ve desenlerin eşsiz uyumunu Akhisarlı sanatseverlerle buluşturmaya devam edecek.














 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız