KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Resmi Sağlık Sponsorumuz Universal Manisa Hastanesi

Resmi Sağlık Sponsorumuz Universal Manisa Hastanesi

18 Temmuz 2012 Saat: 17:11
Resmi Sağlık Sponsorumuz Universal Manisa Hastanesi
Resmi Sağlık Sponsorumuz Universal Manisa Hastanesi
DAYIOĞLU KASABI

Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek süper lig'e çıkan Akhisar Belediyespor'un resmi sağlık sponsoru Universal Manisa Hastanesi Oldu. Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapılan törende Universal Manisa Hastanesi direktörü Şeref Şener ve Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel 2012-2013 sezonunu kapsayan sponsorluk anlaşması imzalandı.

Türkiye'nin en köklü sağlık kurumlarından Universal Hastaneler grubu'na bağlı Universal Manisa Hastanesi, geçtiğimiz sezon süper lig'e çıkan Akhisar Belediyespor'un resmi sağlık sponsoru oldu. Anlaşma kapsamında Akhisar Belediyespor'lu tüm sporcuların sağlık kontrolleri Universal Manisa Hastanesinde yapılacak. İmza töreninde konuşan Universal Manisa Hastanesi Direktörü Şeref Şener "Akhisar Belediyespor geçtiğimiz sezon sergilediği büyük başarı ile tüm Manisa'yı gururlandırdı. Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala heyecanımız artarken, Universal Manisa Hastanesi olarak gururumuz Akhisar Belediyespor'a destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sezon süper ligin daha renkli ve heyecanlı olacağını umut ediyoruz. Özellikle; sponsorluk yolunda bizden desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulu başkanımız sayın Esat Erkuş'a ve CEO'muz Sayın Michael French'e teşekkür ediyorum" dedi.

UNIVERSAL HASTANELER GRUBU HAKKINDA

1974 yılında kurulan Universal Hastaneler grubu; Alman, Vatan ve İtalyan Hastaneleri gibi köklü kurumları bünyesinde barındırmaktadır. İstanbul'da Alman (Taksim), Çamlıca, İtalyan, Aksaray (Vatan) ve Kadıköy Hastaneleri olmak üzere beş, Ülke Genelinde Diyarbakır, İzmir, Konya Ereğli, Kuşadası, Manisa ve Malatya olmak üzere toplam 11 Hastane ile faaliyet göstermektedir.

134.000 Metrekare kapalı alanda, 1.200 yatak kapasitesi ile 400'e yakın hekim kadrosu ile faaliyet gösteren Grup Onkoloji, Organ Nakli, Tüp Bebek ve Kısırlık Tedavisi, Kardiyoloji, Kalp ve Damar Kalp Cerrahisi, Metabolik Cerrahi, Beyin Cerrahisi,  Ortopedi ve Travmatoloji ve Genetik başta olmak üzere tüm sağlık branşlarında tıbbi ve cerrahi sağlık hizmeti sunmaktadır.

JCI, ISO ve TUV sertifikalarına sahip hastaneleri ile hem bilimsel açıdan donanımlı hemde hasta ve hasta yakınlarına her türlü konforu sunan Universal Hastaneler Grubu'na dahil 11 hastane hem bulundukları şehirlerin hem de çevre bölgenin referans sağlık kurumu olarak hizmet vermeye devam etmekte, yurt dışından gelen hastalara da ülkelerinde bulamadıkları sağlık hizmetini almalarını sağlamaktadır. Resmi web sitesi ise, www.ugh.com.tr dir.

--------------------------------------------reklam--------------------------------------------

--------------------------------------------reklam--------------------------------------------












 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız