KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Rize Maçı Ardından

Rize Maçı Ardından

15 Ocak 2012 Saat: 19:08
Rize Maçı Ardından
Rize Maçı Ardından
DAYIOĞLU KASABI


Bank Asya 1. Lig’in ikinci yarısını ilk maçında saha ve seyircisi önüne çıkan ve net bir skorla 3-0 kazanan Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor maçının sonunda her iki teknik direktör açıklamalarda bulundular.

 



Akhisar Belediyespor, Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu;” bu gün her şeyden önce oyuncularımı tebrik ediyorum. Gerçekten güçlü ver iyi bir takıma karşı çok iyi mücadele ortaya koydular ve iyi bir futbol oyunuyla haklı bir galibiyet aldılar. Hepsini sahadaki mücadelelerinden, akıttıkları terden dolayı tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. İkinci yarının ilk maçı ve Çaykur Rizespor’la kendi sahanda oynuyorduk. Kendi sahanda oynadığın maçı da kazanmak istiyorduk. Çaykur Rizespor gibi rakibimiz olan takıma karşı da iyi başlamak istiyorduk. Bu günde oyunun genelinde topa sahip olan ve pozisyonları değerlendiren takım olduk. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Bütün Akhisar halkına galibiyetimiz armağan olsun. Bu gün tribünleri çok beğendim. Bundan sonra da tribünleri aynı şekilde doldurup bu yolda hep beraber yürürüz. Onlara da çok teşekkür ediyorum” dedi.


An anlamlı bir doğum günü



Akigoların sahaya girerek maç başlamadan önce yaş pasta ile 42. yaş gününü pastayı keserek kutladığını söyleyen Hamza Hamzaoğlu;” bu benim için sürpriz bir yaş günü oldu. Ama hayatımın en güzel ve anlamlı bir yaş günü oldu. Bu güne kadar aldığım en güzel doğum günü hediyesi oldu ve buradan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.



Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar’ın açıklaması:



Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kaplar;” Akhisar’a gerçekten iyi bir netice almak için gelmiştik, fakat bunu gerçekleştiremedik. İlk yarı çok daha sabırlı, çok daha şuurlu olmamız gerekirdi ve düşüncemiz buydu, acele etmeyecektik. İki takımın da hiç pozisyonu yokken, kendi oyuncumuzun orta sahada kaptırdığı topla gol yedik. Buda bizim için dezavantajdı. İkinci golde aynı şartlarda oldu, hatta faul beklediğimiz bir pozisyonda gol yedik. Bu bizim zaafımız, bizim gerçekten yapmamamız gereken bir şeydi. Buraya 30 puanla gelen bir takım, hüviyetinde bir görüntü çizemedik. Lider bir takım ve gerçekten çok daha iyi olmamız gerekirken bunu yapamadık. Bu gün arzu ve isteğimizde, koşmamızda, yardımlaşmamızda eksiklikler vardı. Bu eksikliler doğrultusunda 3-0 gibi net bir skorla mağlup olduk. Belki bu bize çok büyük bir ders olur. İnşallah bundan sonra hiç mağlup olmayız. Akhisar takımı da iyi mücadele etti. Arzu ve isteği daha iyiydi ve kazanmayı çok istedi ve hak etmiş olduğu galibiyeti aldı ve kutluyorum ve tebrik ediyorum” dedi.

-----

-----

MAÇIN ARDINDAN VİDEO







 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız