KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Sağlık Adına Çalışmalar Hızla Sürüyor!

Sağlık Adına Çalışmalar Hızla Sürüyor!

23 Şubat 2012 Saat: 13:06
Sağlık Adına Çalışmalar Hızla Sürüyor!
Sağlık Adına Çalışmalar Hızla Sürüyor!
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisar Devlet Hastanesi, vatandaşlara kaliteli sağlık hizmetini daha kolay sunması için çalışmalarına hızla devam ediyor. Şehir Merkezi içinde Hilaliye Caddesi 151 Sokak üzerinde Akhisar Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Merkezi ve Diş Polikliniğini hizmete sundu.

 

Fizik Tedavi Merkezi ve Diş Polikliniği’nde Uzm. Dr. Eyüp Balkan, Uzm. Dr. Eylem Akcan Hannan, Uzm. Dr. Meral Aksoy, Diş Hekimi Dt. Murat Bambul ve 6 hemşire görev yapıyor.

 

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ünitesinin hizmete girmesiyle basını bilgilendiren Akhisar Devlet Hastanesi Baştabibi Op. Dr. Erol Karaca; ”Fizik Tedavi Rehabilitasyon ünitemiz ve polikliniklerimiz hem Ana Binada hem Mustafa Kirazoğlu Sağlık Kompleksi binamızda bulunmaktaydı. Hastanemiz hızla büyümekte, doktor sayımız artmakta, bu bağlamda hizmet verdiğimiz poliklinik sayımızda artmaktadır. Halkımızın gösterdiği yoğun talebe karşılık fiziksel olanaklarımızın yetersizliği nedeni ile Ana Bina ve Mustafa Kirazoğlu Sağlık Kompleksi binalarımızda bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ünitelerimizi birleştirme kararı aldık. Bu doğrultuda şehir merkezinde hastalarımızın kolaylıkla ulaşabileceği bir yere konuşlandırdığımız Fizik Tedavi ünitemiz halkımıza hizmet sunmaya başlamıştır. Birimimizde 3 doktor, 1 fizyoterapist ve 6 hemşire görev yapmaktadır. Günde 85 hastaya ayaktan Fizik Tedavi uygulaması yapılmaktadır. En kısa zamanda bu sayının 100 hastaya çıkarılması hedeflenmektedir. Poliklinik hizmetimiz hem Ana binada hem yeni açılan ünitemizde her gün 08.00- 16.00 saatleri arasında uzman doktorlarımız tarafından verilmektedir. Fizik tedavi uygulamalarında ve poliklinik hizmetlerinde ilave ücret ve katkı payı alınmamaktadır. Ayrıca merkezimizde 1 adet Diş polikliniği de hizmet vermekte olup, Diş hekimimiz Dt. Murat Bambul gündüz mesaileri dışında da akşam 17.00-18.00 saatleri arasında hasta kabul etmektedir. Bu hizmetlerden de ilave ücret ve katkı payı alınmamaktadır.

 

Hastalarımız 182 Nolu telefondan ya da Merkezi Hastane Randevu Sisteminden (MHRS) online randevu alabilir. Hastalarımıza randevu alarak gelmelerini önerir, Akhisar ve bölge halkına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

-----

-----
























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız