KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Salihlide Şaşırtan Olay !

Salihli’de Özel bir hastanede sezeryan ile dünyaya gelen Mehmet bebeğin iki dişinin olduğunu gören hastane personeli ve ailesi çok şaşırdıklarını ifade ettiler. Mehmet Nafiz Tunca; doğduğu andan itibaren tüm hastane personelini sevimlil

26 Temmuz 2011 Saat: 15:28
Salihlide Şaşırtan Olay !
Salihlide Şaşırtan Olay !
DAYIOĞLU KASABI

Doğum zamanı geldiği için hastaneye başvuran anne Fatma Tunca, sezeryan ameliyatı ile 3.700 gr ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi. Doğduğu andan itibaren etrafına gülücükler saçan ve sevimliliği ile tüm hastane personelinin bir anda sevgilisi olan Mehmet Nafiz Tunca Bebeğin, alt çenesindeki 2 dişi görenleri hayrete düşürdü.

 

“Allahın takdiri”


Örneğine az rastlanır bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Kadın doğum Uzmanı Op. Dr. Muammer Özgün ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Şengül Polat   Mehmet bebeğin 2 dişi ile doğmasının  genetik olabileceğine bağlayarak;”bu tür vakalar çok nadir görülür. Bunun tıbben bir açıklaması yoktur. Allah’ın takdiri dememiz daha doğru olacaktır. Bebek ve anne son derece sağlıklı. Ancak bebeğin ağzındaki bu 2 dişin çekilmesi gerekiyordu. Bizde çektik. Çünkü Mehmet bebeğin ağzında zamansız çıkan bu dişler sallanıyordu. Annesinin sütünü emmesi sırasında her an çıkabilir ve bebeğin boğulmasına neden olabilirdi. Bu riski göze alamazdık. Ve Mehmet bebeğin 2 sevimli dişini çektik. Şimdi son derece huzurlu bir şekilde beslenebiliyor.” Dediler.

 



 

Anne-baba “Çok şaşırdık”


Anne Fatma  ve baba Şenol Tunca ise bebeklerinin dişli doğmasına çok şaşırdıklarına vurgu yaparak;”Ailemizde böyle bir durum hiç olmadı. Bizde çok şaşırdık. Ama bunun bebeğimizin sağlığına engel olmadığı konusunda doktorlarımız tarafından bilgilendirilince rahat bir nefes aldık. Bebeğimize anında müdahale edildi.Gereken ne ise hastane ve doktorlar tarafından yapıldı. Doğum doktorumuz Op. Dr. Muammer Özgün, Çocuk doktorumuz Dr. Şengül Polat ve hastane yönetimine  bizi mutlu bir şekilde yuvamıza uğurladıkları için çok teşekkür ediyoruz.” Dediler.







Haber & Reklamlarınız için : 0236 412 79 22

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız