KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Şampiyon Altın Madalyasını Akhisarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel’e Hediye Etti

Altın Madalyasını Akhisarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel’e Hediye Etti

8 Aralık 2011 Saat: 11:10
Şampiyon Altın Madalyasını Akhisarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel’e Hediye Etti
Şampiyon Altın Madalyasını Akhisarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel’e Hediye Etti
DAYIOĞLU KASABI

1-4 Kasım 2011 tarihleri arasında Ankara’da yapılan büyük erkekler Türkiye şampiyonasında Akhisar Belediyespor güreş takımı 120 kg sporcusu İsmail Güzel kilosunda Türkiye Şampiyonu olarak kürsünün en üst basamağına adını yazdırdı.

 

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret eden grekoromen Türkiye Şampiyonu İsmail Güzel burada arlın madalyasını Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel’e hediye etti.

 

Akhisar Belediyespor adına ikinci kez katıldığı Türkiye Şampiyonasında Altın Madalya kazanan İsmail Güzel, 1. turda İstanbul Demirspor, 2. turda Ankara ASKİ, 3. turda İstanbul Büyükşehir Belediyespor sporcularını yenerek adını finale yazdırdı. Güzel, final müsabakasında İstanbul Kasımpaşaspor kulübü sporcusu ve aynı zamanda Avrupa Şampiyonu Bayram Nigar’ı yenerek şampiyonluğuna ulaştı.

 

Turnuvaya çok iddialı hazırlandığını ifade eden İsmail Güzel, asıl hedefinin Nisan ayındaki Avrupa Şampiyonası olduğunu kaydetti. Güzel, yaptığı açıklamada “İlk hedefim Türkiye Şampiyonası ve 29 Ocak tarihindeki Uluslar arası Vehbi-Emre Turnuvasıdır. Türkiye Şampiyonluğunu elde ettikten sonra şimdi de inşallah ikinci turnuvada da şampiyon olmak istiyorum. Akhisar’ımızı ve ülkemizi Avrupa Şampiyonasında temsil ederek altın madalyayı Akhisar’a getireceğim. Bunu da başaracak gücü çok iyi çalışma ve hazırlık dönemleri sayesinde yakalamak üzereyim. Avrupa ve Dünya’da madalya alma yönünde bana her zaman destek veren Belediye Başkanımız Salih Hızlı’ya, Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanımız Hüseyin Eryüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Latif Çakmak ve Ömer İşçi çok teşekkür ederim. Ayrıca 2 yıldır her türlü antrenman programıyla bana yardımcı olup çalıştıran Akhisar Belediyespor Güreş Takımı antrenörleri İsmail Göze ve Yücel Ünsal hocalarıma da teşekkür ederim” dedi.





 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız