KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Şampiyonluk Kupasını Hediye Ettiler !

Aydın ilinde yapılan Büyükler İkinci Ligi Final Güreş müsabakalarından şampiyon olarak birinci lige yükselen Akhisar Belediyespor Güreş takımı ...

24 Kasım 2011 Saat: 10:56
Şampiyonluk Kupasını Hediye Ettiler !
Şampiyonluk Kupasını Hediye Ettiler !
DAYIOĞLU KASABI


 

Aydın ilinde yapılan Büyükler İkinci Ligi Final Güreş müsabakalarından şampiyon olarak birinci lige yükselen Akhisar Belediyespor Güreş takımı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel’i belediye encümen salonunda  ziyaret ederek şampiyonluk kupasını takdim ettiler.

 

Final müsabakalarında 12 takım arasından zorlu mücadeleler sonucunda şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Akhisar Belediyespor Kulübü Güreş Takımı Antrenörleri İsmail Göze ve Yücel Ünsal hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

 

Güreş takımı Antrenörleri ve sporcuları elde ettikleri başarı sonucunda şampiyonluk kupasını Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel’e hediye etti.

 

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı yaptığı konuşmada “Pazar günü elde ettiğiniz şampiyonluğu, sekreterimiz Hüseyin Oymak’ın vefatından dolayı kutlamayı geciktirmek zorunda kaldık. Hepinizin huzurunda tekrar Hüseyin kardeşimize Allah’dan rahmet diliyorum. Bu bizin sevincimizi biraz gölgeledi. Ancak biliyorsunuz Hüseyin kardeşimiz spor konusunda bizlere fazlasıyla yardımcı olan kardeşimizdi. Geçmiş dönemlerde Akhisar Belediyesspor kulübümüze sahip çıkıp temsili başkanlık görevini yürütmüştür. Bundan dolayı kutlamamız gecikti ben sizleri bu başarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Gerçekten almış olduğunuz bu başarı bizler için büyük anlam taşıyor. Bizler ve Akhisar’ın gururu oldunuz. Lig’de bir çok büyük spor kulübüne karşı mücadele vererek ve şampiyon olarak birinci lige yükseldiniz ve bu büyük bir başarıdır. İnşallah bundan sonra bu başarınızın daim olmasını diliyoruz” dedi.

 

Belediye Başkanı Salih Hızlı ziyaret sonunda ilçeye şampiyonluk getiren sporculara hediye çeki takdim etti.











 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız