KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Şampiyonluk Yemeği !

Şampiyonluk Yemeği !

27 Şubat 2012 Saat: 11:20
Şampiyonluk Yemeği !
Şampiyonluk Yemeği !
DAYIOĞLU KASABI


 

Manisa Birinci Amatör Küme B Grubunda namağlup şampiyon olan Akselendi Belediyespor futbolcularına, Akselendi Belediye Başkanı ve Akselendi Belediyespor Onursal Başkanı İrfan Karahan, Akselendi Ilıcaksu Tesislerinde, Akselendi Belediyespor Futbolcuları ve Manisa Birinci Amatör Küme A Grubu şampiyonu Durasıllı Belediyesporlu futbolculara şampiyonluk yemeği verdi.


Şampiyonluk yemeğinde konuşan Akhisar Kaymakamı Kamil Köten;” Şampiyonluk maçınıza katılamadım, dünde Akhisarspor’un maçına eşim ile katılacaktım ama hasta olduğumdan katılamadım. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. İlçemizin, merkezi, kasabasıyla, sporda çok iyi yerlerde olması ilçe Kaymakamı olarak bizleri gururlandırıyor. Biz her zaman sizleri gönülden maddi ve manevi anlamda yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sponsorlarınıza teşekkür ediyorum. Yöre sevgisi sporla ortaya çıkıyor, karşılığı yörenin gururu oluyor. Amatör ruh ve kısıtlı imkanlarla kulübünüzü bir üst lige taşıdınız. Sizin içinizden de bence üst liglerde oynayacak gençleri hep beraber taşıyacağımıza da inanıyorum. Türkiye’nin en üst liglerindeki futbolcularda sizler gibi buralardan gelerek yetiştiler. İnşallah Akselendi Belediyespor ve Durasıllı Belediyesporlu futbolcuları şampiyonluklarını kutluyorum., emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Akselendi Belediye Başkanı ve Akselendi Belediyespor Onursal Başkanı İrfan Karahan;” değerli gençler, sporla çok ilgilenmediğimi biliyorsunuz. Ama bugün sizlerle gurur duydum. Bundan sonra sizleri daha yüksek liglerde görmek istiyorum, bizim takımımız futbolcuları ve Durasıllı Belediyespor Futbolcularının şampiyonluklarını kutluyorum diyerek sözlerini tamamladı.


Durasıllı Belediye Başkanı Uygun;” çok güzel bir spor camiasını bir araya getirmişsiniz, bizde aynı şampiyonluğu paylaştık. Bizde iyi bir ekip olduk, bu ekipte fedakarlık ve özverili çok iyi arkadaşlığın perçinleştiği ve bütünlüğünü görmekteyiz. Akselendi ve Durasıllı ile beraber olmasıyla beni şahsen çok gururlandırıyor. Bu gün Akselendi’yi seyrederken 2-0 gerideydi ve iyi futbolunu sahaya yansıtınca karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldılar. Buradan Akselendi Belediyespor’un şampiyonluğunu kutluyorum diyerek sözlerini tamamladı.


Şampiyonluk yemeğine Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akselendi Belediye Başkanı ve Akselendi Belediyespor Onursal Başkanı İrfan Karahan, Durasıllı Belediye Başkanı Uygun, ASFK İl Temsilcisi Erol Timur, Manisa Amatör Sporları Futbol Federasyonu (ASFK) yönetim kurulu üyesi Mütevelli Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Güner, ASFK yönetim kurulu üyesi ve Hamidiye Doğan Altı Eylülspor Başkanı Sefer Yıldırım, başkan yardımcısı Hayati Özen, Akhisarspor Taraftarları Derneği başkanı Nihat Uz, Akselendi Belediyespor Kulübünün sponsoru İpek Salça sahibi Sedat Çelenlioğlu, Kulüp Başkanı Hasan Kahya yönetim kurulu üyeleri Akselendi Belediyespor Futbolcuları ve Durasıllı Belediyesporlu futbolcular katıldı.

-----

-----















































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız