KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Sarı Ahmet Paşa Aşevi Razamanda bin 300 kişiye Erzak Yardım Yaptı

Sarı Ahmet Paşa Aşevi Razamanda bin 300 kişiye Erzak Yardım Yaptı

2 Ağustos 2011 Saat: 19:41
Sarı Ahmet Paşa Aşevi Razamanda bin 300 kişiye Erzak Yardım Yaptı
Sarı Ahmet Paşa Aşevi Razamanda bin 300 kişiye Erzak Yardım Yaptı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar  Şeyhisa  Mahallesi 74 Sokak 2 N0'da bulunan Sarı Ahmet Paşa Aş evi Ramazan ayı münasebetiyle 300 kişiye torba ile erzak dağıttı.  Sarı Ahmet Paşa Aş evi yıl içersinde  her gün bin kişiye  sıcak yemek verirken Ramazan ayında bunu bin 1500 kişiye çıkardı. Sarı Ahmet Paşa  Aşevi Derneği Müdürü Ali Doru ve 5 personeli ile bu hizmeti sürdürüyor.

 

Akhisar Sarı Ahmet Paşa Aş evi Derneği  Başkanı Süleyman İşçi, Yönetim Kurulu Üyesi Harun Eryüksel, Mustafa Gökalp katıldı.

 

Sarı Ahmet Paşa Aş evi Derneği  Başkanı Süleyman İşçi Bu yıl Aş evimizde Ramazan ayı münasebetiyle Yıl içersinde her gün bin kişilik vatandaşlarımıza sıcak yemek veriyoruz. Ramazan ayında bunu bin 1500 kişiye çıkardık. Biz bu binayı vakıflar genel müdürlüğünden kiralamak maksadıyla restore ettik. Sarı Ahmet Paşa Aşevi Yaşama ve Yaşatma Derneği olarak Akhisar halkının katkılarıyla ve bağışlarıyla yapıyoruz. Sarı Ahmet Paşa Aşevi Yaşama ve Yaşatma Derneği olarak Akhisar halkının katkılarıyla ve bağışlarıyla yapıyoruz. Kesinlikle hiçbir resmi kurum ve siyasi parti'ye bağlı değiliz. Yani biz bağımsız tamamen bütün amacımız Akhisar'da yemek bulamadığından dolayı aç gezen aç kalan insan kalmasın biz onları doyuralım istiyoruz ve dolayısıyla bize müracaat eden insanların durumlarını, inceliyoruz, araştırıyoruz durumları gerçekten kötü ise buraya gelebiliyorsa buradan değilse evine kadar götürüp doyuruyoruz.  Aşevimizde her gün 1000 kişi burada yiyor, 100–125 aile yemeğini buradan alıyor ve 150 haneye de taşıt ile servis yapıyoruz. Akhisar özellikle bu işte bize hem ekonomik hem de gıda yönüyle büyük destek veren hayırseverlerimiz var. Bizlere yardımcı olan vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz.” dedi.


Yardımlar için; Sarı Ahmet Paşa Aşevi Banka Hesap Numarası: Vakıfbank Akhisar Şubesi: 00.158.007.285.736.530 Tel: 0 236 41 61 17














 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız