KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Sarraf ve Kuyumculara, Denizbank’tan Altın Kredisi!

Sarraf ve Kuyumculara, Denizbank’tan Altın Kredisi!

27 Ocak 2012 Saat: 17:48
Sarraf ve Kuyumculara, Denizbank’tan Altın Kredisi!
Sarraf ve Kuyumculara, Denizbank’tan Altın Kredisi!
DAYIOĞLU KASABI

 

Akhisar Sarraflar ve Kuyumcular Derneğinin, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantı salonunda yaptığı toplantıya Denizbank Akhisar Şube müdürü ve personeli ziyaret etti. Altın Bankacılığı, Akhisar Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Tekin Işık, Faruk İpcen, üyeler Ergin Hasekmek, Bünyamin Emekli’ye anlatan Denizbank Akhisar Şube Müdürü Ahmet Karaman, altın kredisi çok iyi bir kredi olduğunu söyledi.


Denizbank, iş sektörlerinden biri olarak öne çıkan Altın sektörüne desteğini göstermek üzere her fırsatta Kuyumcu Odaları ve Dernekleri ile bir araya geldiğini vurgulayan Denizbank Akhisar Şube Müdürü Ahmet Karaman, toplantıda şunları söyledi. Ahmet Karaman;”Denizbank Altın Bankacılığı konusunda sektörde imza attığı birçok ilk bulunuyor. Denizbank Altın Bankacılığı, altın sektörünün ihtiyaçlarına göre özel odaklanma neticesinde taksitli altın kredisi ile sektörde bir ilke imza attı” dedi.


24 aya varan vadeler


Karaman;”Sunulan bu ürün sayesinde müşteriler kredi geri ödemelerini 24 aya varan vadeler ile aylık eşit taksitli olarak yapabiliyor. Bankanın sektördeki bir başka yeniliği ise altın sektörüne sunduğu gümüş kredileri, Gümüş kredisi ile müşteriler ihtiyaçları doğrultusunda taksitli veya erken kapama opsiyonlu olarak kredilerini kullanabiliyor. Bankanın yaptığı bir başka yenilik ise müşterilerin Açık Deniz Internet Bankacılığı üzerinden vadeli ve vadesiz altın hesabı açabilmeleri oldu. Bu uygulama ile müşteriler şubeye gelmeden, internetten 7/24, hiçbir masraf ödemeden dilerlerse vadesiz altın depo hesabı dilerlerse vadeli altın hesabı açıp, çalınma, kaybolma riski olmadan altına yatırım yapabiliyor, altın alıp satabiliyor, altın hesapları arasında havale yapabiliyor” dedi.


Hizmet yelpazesi geniş


Karaman;” Denizbank Altın Bankacılığı imalatçıdan toptancıya, küçük üreticiden perakendeciye kadar altın ticari ile uğraşan tüm sektör müşterilerine hizmet veriyor. Denizbank’ın Altın Bankacılığı hizmetine şubelerin yanı sıra ATM, call center ve Açık Deniz İnternet Bankacılığı aracılığı ile tüm kanallardan ulaşabiliyor. Denizbank Altın Bankacılığı, sektörün ileri gelen kurum ve kuruluşları ile yaptığı exclusive proje ortaklıkları ile sektöre ayrıcalıklı ürün ve hizmetler sunabilmek için çalışmalarına devam ediyor” dedi.


Denizbank Altın Kredileri avantajları


Karaman;”Denizbank Altın Bankacılığı’nın sunduğu kredileri sayesinde üretici firmalar hammadde, perakendeci müşterilerimiz ise kendilerine mamul sağlıyor. Bunun yanı sıra altın kredileri altın sektöründeki tüm müşterilerimiz için finansman gideri oluşturuyor, stok değerliliğini dengeliyor, peşin alım avantajı yaratıyor ve altın sermayesini kur riskine karşı korumuş oluyor. Ayrıca müşterilerimiz külçe olarak aldıkları altın kredilerini yine külçe olarak geri ödeyebiliyorlar. Altın Bankacılığının sunmuş olduğu taksitli altın kredileri de vadesi ve faizi kredinin kullandırıldığı ilk günden itibaren belli olduğu, kilo ile alınıp gram ile geri ödenebiliyor. Vade sonu geldiğinde vitrin bozmadan kredinin tamamı kapanmış olduğu, risk azaldıkça kredi limit boşluğu yarattığı ve artan fiyatlar karşısında kredi karşılığı verilen teminatlar değerliliğini kaybettiği için özellikle perakendeci müşterilerin finansman ihtiyaçlarını karşılamalarında destek oluyor” dedi.


Akhisar Sarraflar ve Kuyumcular Derneğinin toplantısına Başkan Mehmet Ali Erdayıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Tekin Işık, Faruk İpcen üyeler Ergin Hasekmek, Bünyamin Emekli, Denizbank Akhisar Şube Müdürü Ahmet Karaman, Portföy yöneticileri Mehmet Emrah Akan, Burhan Evren Balcı katıldı.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız