KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Asayiş

Sarraf ve Kuyumcularla, Asayiş Değerlendirme Toplantısı

Sarraf ve Kuyumcularla, Asayiş Değerlendirme Toplantısı

20 Nisan 2013 Saat: 17:41
Sarraf ve Kuyumcularla, Asayiş Değerlendirme Toplantısı
Sarraf ve Kuyumcularla, Asayiş Değerlendirme Toplantısı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Sarraflar ve Kuyumcular Dernek Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Akhisar Sarraflar ve Kuyumcular Derneğiyle, Meclis toplantı salonunda yaptığı toplantıya Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, Müdür yardımcısı Alpaslan Demiray, Emniyet Amirleri Mehmet Balıkçıoğlu, İhsan Yüceses ve Sarraflar ve Kuyumcular Dernek üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu,” Yıllardan beri ilk defa böyle bir toplantıyı yapıyoruz. Bu akşamki yaptığımız toplantımıza Akhisar ile Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, Emniyet müdür yardımcısı Alpaslan Demiray, Emniyet Amirleri Mehmet Balıkçıoğlu, İhsan Yüceses misafir olarak katıldıkları için teşekkür ediyorum. Çok güzel bir tablo oluştu. Emniyet Müdür yardımcımız Alpaslan Demiray, bizim sarraf ve kuyumcularımızla neler yapılabilir ve sıkıntılarımız nelerdir, taleplerimiz nelerdir ilgili bilgiler anlatacaklar” dedi.

Toplantıda Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan,” İlçe Emniyet Müdürü olarak Polis teşkilatı olarak bizler Akhisar’da işimizi yapıyoruz. Burada vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği yakınlılığa çok teşekkür ediyorum. Yakın zamanda kuracağımız yunus ekibiyle daha sık dolaşarak destek vereceğiz. Bu akşam burada bulunmaktan çok mutlu oldum diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Alpaslan Demiray, Sarraflar ve Kuyumcular Dernek Başkanı ve üyelerine Asayiş ve şüpheli şahıslar ilgili Slaytlı sunum gerçekleştirdi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız