KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Selendili Gazinin En Mutlu Bayramı

Selendili Gazinin En Mutlu Bayramı

21 Ağustos 2012 Saat: 09:16
Selendili Gazinin En Mutlu Bayramı
Selendili Gazinin En Mutlu Bayramı
DAYIOĞLU KASABI

Hakkari Dağlıca'da düşen helikopterden yaralı kurtulan Selendili Gazi Oktay Yuca'yı ilçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerler ziyaret ederek bayramda yalnız bırakmadı.

Hakkâri’nin Dağlıca bölgesinde 22 Temmuz'da Jandarma Genel Komutanlığı'na ait S-70 Sikorsky tipi helikopterin düşmesi sonucu 5 asker şehit olurken, 7 asker yaralanmıştı. Yaralı askerlerden Uzman Çavuş Oktay Yuca, Van Askeri Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından Ankara'daki Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevk edildi. Uzman Çavuş Yuca, tedavisinin ardından memleketi Manisa'nın Selendi ilçesi Çanşa köyündeki baba ocağında iyileşeceği günü beklerken bayramda ziyaretçi akınına uğradı. Uzman Çavuş Yuca, Yüceler Mahallesi'nde oturan ailesi ile birlikte bayramı geçirerek henüz iki aylık kızını da yanından ayırmıyor. Evine ziyaretçileri kabul eden Uzman Çavuş Oktay Yuca'nın bayramda kendisi gibi asker olan Selendi'de görev yapan arkadaşları yalnız bırakmadı. İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Tahir Keskindemir ile birlikte Oktay Yuca’yı ziyaret eden askerler geçmiş olsun dileklerinin ardından Yuca’nın bayramını kutladılar.
İyileşip bir an önce görevine dönmek istediğini belirten gazi Oktay Yuca, şöyle konuştu: "Sizler gibi bende tekrar üniformama kavuşmak istiyorum. Beni böyle bir günde ziyaret ederek moral verdiniz. Beni yalnız bırakmadınız sizlere teşekkür ediyorum. Benim gibi aynı kazada yaralanan silah arkadaşlarım da GATA'da tedavi görüyor. İnşallah kısa zamanda iyileşirler, ailelerine kavuşurlar. Bayramlarda evlerinde aileleri ile birlikte olurlar. Arkadaşlarıma acil şifa diliyorum. Şehit düşenlere Allah rahmet eylesin, anne ve babalarına Allah sabır versin. Ailelerinin ve yakınlarının bayramı kutlu olsun."
Üsteğmen Serkan Tahir Keskindemir ise "Biz her gün gazimizin durumuyla ilgili bilgi alıyoruz. Sık sık ziyaretine gidiyoruz. Bayramda da kendisini yanlız bırakmadık. Her zaman yanındayız, bayramını kutluyoruz" dedi.

--------------------------reklam--------------------------

--------------------------reklam--------------------------


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız