KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Kültür/Sanat

“Sen Hızır Mısın” Oyunu Akhisar’da Sahnelendi

“Sen Hızır Mısın” Oyunu Akhisar’da Sahnelendi

17 Şubat 2013 Saat: 19:27
“Sen Hızır Mısın” Oyunu Akhisar’da Sahnelendi
“Sen Hızır Mısın” Oyunu Akhisar’da Sahnelendi
DAYIOĞLU KASABI

Ankara Sanatevi (ANSE) oyuncuları tarafından hazırlanan ve 11 kişinin görev aldığı ‘Sen Hızır mısın?’ adlı tiyatro oyunu Akhisar’da sahnelendi.

Akhisar Kültür ve Eğitimi Geliştirme Derneği (EK-DER) tarafından Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda sahnelenen, Serkan Öztürk'ün yazdığı, Sibel Öztürk'ün yönettiği “Sen Hızır mısın?” adlı tiyatro oyununda komedi, dram ve kul hakkını mizahi bir şekilde perdeye akseden, bir ailenin başından geçen ibretlik hikayeleri anlatılıyor.

Akhisar Kültür ve Eğitimi Geliştirme Derneği Başkanı Hacer Erdem ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gündüz saat 17.00’de öğrencilere, akşam da saat 20.00’de ailelere oynayan ‘Sen Hızır mısın?’ adlı tiyatro oyunu izleyenleri düşündürdü ve eğlendirdi.

Saat 17.00’de öğrencilere oynayan “Sen Hızır mısın?” oyunu öncesi konuşan EK-DER başkanı Hacer Erdem;” Sanat ilerlemenin ruhu ve duygularını inkişaf ettiren yolların en önemlilerindendir. Sanat gizli hazineleri keşfedip açan sihirli bir anahtar gibidir. Sanata açılan kapılar arkasında fikirler ve hayaller adeta vücut bulur.  İnsanı denizlerin derinliklerinde,  semaların maviliklerinde dolaştırıp seyahat ettiren bir düşünce üveyidir. Sanat sayesinde insan zaman ve mekan üstü duygulara ulaşır ve gerçek ilim ancak sanatla kendini gösterir. Bizler EK-DER olarak 2002 yılından bu yana düzenlediğimiz pek çok program ile Kültür ve Sanat alanlarında ismimizin hakkını vermeye gayret ediyoruz. Böyle bir niyet ve gaye ile bu güzel oyunda yeniden sizlerle buluşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Mehmet Saraçoğlu’nun sunumu ile Saat 20.00’de başlayan “Sen Hızır mısın?” adlı tiyatro oyunu bir dakikalık Saygı duruşu ve ardından İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren oyunun sonunda EK-DER başkanı Hacer Erdem ve yönetim kurulu üyeleri Tiyatro oyuncularına çiçek verdi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız